0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Verhalen van Luba medewerkers

  Manal Mesmoudi

  Vestigingsmanager bij Luba Schijndel

  Op LinkedIn zag ik regelmatig berichten voorbij komen over Luba en ook de vacature voor intercedent in Schijndel. Ik heb meteen gesolliciteerd en werd uitgenodigd voor een gesprek. Het was een leuk gesprek en ik voelde direct een klik met Luba. Juist omdat het gesprek zo goed was bevallen wilde ik graag bij Luba komen werken.

  Ik wilde graag doorgroeien en toen ik deze kans kreeg, heb ik 'm met beide handen aangepakt en er hard voor gewerkt.

  Vertrouwen en vrijheid

  Als intercedent bij Luba krijg je veel vertrouwen en vrijheid om mijn dag naar eigen wens in te vullen. Er heerst een open cultuur waar je je eigen ideeën aan kan dragen en er is genoeg ruimte om je creativiteit los te laten. Niet bang zijn, maar juist doen past goed bij mij. We zijn persoonlijk met alle flexwerkers en ik heb met iedereen een bepaalde band. Onze deur staat altijd open en regelmatig drinken we samen een bakje koffie. Wij krijgen echt het vertrouwen van flexwerkers. Ik denk dat dat Luba onderscheid van de concurrent, omdat wij enorm betrokken zijn bij onze flexwerkers en klanten.

  Het is ook super leuk dat we veel samenwerken met onze collega’s op de vestigingen Den Bosch en Eindhoven. We lachen veel met elkaar en trekken samen op bij het plaatsen en herplaatsen van onze flexwerkers. Dat maakt dat we succesvol zijn en echt iets kunnen betekenen voor de flexwerkers.

  Toon meer

  Doorgroeien naar senior intercedent en daarna vestigingsmanager

  Wat ik ook erg waardeer aan het werken bij Luba is dat beloftes echt worden nagekomen op het gebied van doorgroeimogelijkheden. Vanaf dag 1 ben ik binnen gestapt met een bepaalde senioriteit op het gebied van sales en ook een stukje houding en gedrag. Ik wilde graag doorgroeien tot senior intercedent en wist dat ik mijzelf moest bewijzen.

  Het seniortraject bij Luba duurt ongeveer 6 tot 12 maanden. Ik heb dit succesvol kunnen afronden en kort daarna heb ik mijn manager laten weten dat ik wil doorgroeien tot vestigingsmanager. Dit is een pittig traject van 14 maanden waarbij je echt geconfronteerd word met wie jij bent zowel privé als zakelijk. Vanuit Luba is er ook een investering met externe trainingen die je mag volgen. Dit is voor mij zeer waardevol geweest en daardoor heb ik mijzelf nog beter leren kennen.

  Tijdens het traject run je eigenlijk al een vestiging met 1 of meerdere intercedenten. En ook hier komt weer een belangrijk doel en dat is jouw vestiging naar de top brengen. Je krijgt alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat jij als manager zijnde jouw eigen toko kan runnen. En geen zorgen, hier krijg je echt genoeg ruimte voor. Je mag fouten maken en je hebt een groepje gedurende 14 maanden waar je intensief mee schakelt. Ik vond het ook heel leuk om een connectie te maken met collega´s die je normaliter helemaal niet spreekt. Je leert tijdens dit traject super veel over waar je goed in bent en waar je je in kan ontwikkelen.

  Toon meer

  Manal's meest ontwikkelde eigenschappen

  • Empathisch
  • Innovatief
  • Stressbestendig

  Mijn toekomst bij Luba

  Voor 2024 is de focus echt om de vestiging Den Bosch naar de top te brengen. Ik heb een fantastisch team die het verschil gaat maken! Ik wil echt mijn eigen sausje over de vestiging heen gooien en mensen inzetten in hun kracht. Anderen zien groeien geeft mij energie. Ik zou het heel gaaf vinden als ik iemand mag begeleiden tijdens zijn/haar senior intercedent traject. Daarnaast wil ik ook op het gebied van social media de persoonlijke aanpak van Luba nog meer benadrukken.

  Luba is voor mij een fijne organisatie, ik werk met fijne collega’s en het voelt als een familie. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en hoe ik mij in een korte tijd heb ontwikkeld. Heb je ambities en wil je doorgroeien? Vraag het en spreek je ambities uit als je meer wil betekenen voor de organisatie en je collega’s. Je moet er natuurlijk wel hard voor werken maar dan krijg je er zeker iets moois voor terug!

  Toon meer

  Waarom Manal bij Luba werkt en jij straks ook

  • Leuke en fijne collega’s
  • Vrijheid en vertrouwen 
  • De doorgroeimogelijkheden

  Enthousiast geworden?

  Kom bij Luba werken

  Wil je meer weten over de ervaring van Manal Mesmoudi bij Luba?

  Manal werkt met veel plezier bij Luba en werkt hard aan een mooie carrière. Ze vertelt je graag meer over haar loopbaan en over jouw mogelijkheden!

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures

  Company match Luba

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Werken bij Luba
  Werken bij Luba
  Werken bij Luba