0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Verhalen van Luba medewerkers

  Manal Mesmoudi

  Senior intercedent bij Luba Schijndel

  Op LinkedIn zag ik regelmatig berichten voorbij komen over Luba en ook de vacature voor intercedent in Schijndel. Ik heb meteen gesolliciteerd en werd uitgenodigd voor een gesprek met vestigingsmanager Nick Lodder. Het was een leuk gesprek en ik voelde direct een klik met Luba. Juist omdat het gesprek zo goed was bevallen wilde ik graag bij Luba komen werken.

  Ik wilde graag doorgroeien tot senior intercedent en toen ik deze kans kreeg, heb ik 'm met beide handen aangepakt en er hard voor gewerkt.

  Vertrouwen en vrijheid

  Als intercedent bij Luba krijg ik veel vertrouwen en vrijheid om mijn dag naar eigen wens in te vullen. Er heerst een open cultuur waar je je eigen ideeën aan kan dragen en er is genoeg ruimte om je creativiteit los te laten. Creatief zijn is voor mij erg belangrijk. Niet bang zijn, maar juist doen past goed bij mij. We zijn persoonlijk met alle flexwerkers en ik heb met iedereen een bepaalde band. Onze deur staat altijd open en regelmatig drinken we samen een bakje koffie. Wij krijgen echt het vertrouwen van flexwerkers. Ik denk dat dat Luba onderscheid van de concurrent, omdat wij enorm betrokken zijn bij onze flexwerkers en klanten.

  Het is ook super leuk dat we veel samenwerken met onze collega’s op de vestigingen Den Bosch en Eindhoven. We lachen veel met elkaar en trekken samen op bij het plaatsen en herplaatsen van onze flexwerkers. Dat maakt dat we succesvol zijn en echt iets kunnen betekenen voor de flexwerkers.

  Toon meer

  Doorgroeien tot senior en mezelf bewijzen

  Wat ik ook erg waardeer aan het werken bij Luba is dat beloftes echt worden nagekomen op het gebied van doorgroeimogelijkheden. Vanaf dag 1 ben ik binnen gestapt met een bepaalde senioriteit op het gebied van sales en ook een stukje houding en gedrag. Ik wilde graag doorgroeien tot senior intercedent en wist dat ik mijzelf moest bewijzen. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt en ik heb er hard voor gewerkt. Zo heb ik nieuwe ideeën aangedragen om Schijndel op de kaart te zetten. Ik heb een vlog gemaakt en een nieuwe klant overtuigt om met Luba samen te werken en daar is een mooie samenwerking uit voort gekomen. Ook heb ik startende collega’s ingewerkt en ben ik verantwoordelijk voor de vestiging bij afwezigheid van mijn manager Nick Lodder. Ik ben dankbaar dat ik de kans en ruimte heb gekregen om te laten zien dat ik het kan en daar veel waardering voor terug heb gekregen.

  Het seniortraject bij Luba duurt ongeveer 6 tot 12 maanden. Je leert tijdens dit traject super veel over waar je goed in bent en waar je je in kan ontwikkelen. Niet alleen mijn eigen collega’s en manager geven feedback, ook klanten met wie ik samenwerk heb ik om feedback gevraagd. Hierdoor heb ik veel waardevolle inzichten opgedaan voor mijn persoonlijke groei. Voor mij was het eerlijk gezegd vanzelfsprekend om door te groeien naar senior intercedent. Ik heb eigenlijk nooit twijfels gehad dat ik niet in een snel tempo zou doorgroeien. Het is fijn om het vertrouwen te krijgen en gezien te worden als een sterke schakel. Voor mij is sales echt een passie en ik geloof dat iedereen met zijn of haar eigen sausje hier een succes van kan maken binnen Luba.

  Toon meer

  Manal's meest ontwikkelde eigenschappen

  • Empathisch
  • Innovatief
  • Stressbestendig

  Mijn toekomst bij Luba

  In januari 2023 ga ik starten met het traineeship voor sales consultant. Ik kijk hier heel erg naar uit, omdat ik graag wil blijven ontwikkelen op het gebied van sales. Ook wil ik graag meer betekenen voor mijn collega’s op het gebied van sales en acquisitie, door het geven van trainingen en ondersteuning te bieden waar nodig. Anderen zien groeien geeft mij energie. Op dit moment help ik collega’s bij de verdiepingstrainingen en bij het uitrollen van nieuwe systeemupdates. Daarnaast wil ik ook op het gebied van social media de persoonlijke aanpak van Luba nog meer benadrukken.

  Luba is voor mij een fijne organisatie, ik werk met fijne collega’s en het voelt als een familie. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en hoe ik mij in een korte tijd heb ontwikkeld. Mijn manager Nick Lodder gelooft in mij en staat achter mij in goede en slechte tijden. Hij geeft mij veel vrijheid en vertrouwen waardoor ik meer werkplezier ervaar. Heb je ambities en wil je doorgroeien? Vraag het en spreek je ambities uit als je meer wil betekenen voor de organisatie en je collega’s. Je moet er natuurlijk wel hard voor werken maar dan krijg je er zeker iets moois voor terug!

  Toon meer

  Waarom Manal bij Luba werkt en jij straks ook

  • Leuke en fijne collega’s
  • Vrijheid en vertrouwen 
  • De doorgroeimogelijkheden

  Enthousiast geworden?

  Kom bij Luba werken

  Wil je meer weten over de ervaring van Manal Mesmoudi bij Luba?

  Manal werkt met veel plezier bij Luba en werkt hard aan een mooie carrière. Ze vertelt je graag meer over haar loopbaan en over jouw mogelijkheden!

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Werken bij Luba
  Werken bij Luba
  Werken bij Luba