0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Over Luba

  Wij zijn Luba

  Wist je dat...

  Luba Uitzendbureau is in 1968 in Leiden opgericht. De naam Luba verwijst naar de Latijnse aanduiding van Leiden: Lugdunum Batavorum.

  Het grootste uitzendbureau voor het MKB. Een titel die we met trots dragen, omdat we veel kunnen betekenen door bedrijven in de regio aan lokale talenten te koppelen. Bij Luba werken mensen die willen groeien en elke uitdaging aangaan. Als intercedent, vestigingsmanager of als specialist op het hoofdkantoor. Met zulke collega’s werken wij graag samen. Jij ook?

  Naar de vacatures

  Wie zijn we

  Door de jaren heen zijn we uitgegroeid van 1 vestiging in Leiden naar 50 vestigingen verspreid over het land. Iedere dag zetten we ons in de snelste match te maken tussen vacature en lokaal talent. Maar ook voor ons eigen team. Persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers is belangrijk. We bieden iedereen die wil groeien de ruimte en middelen om zich te ontwikkelen. Wat je functie ook is. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: samenwerken, groeien en presteren.

  Samenwerken

  Samen werken we aan groei voor klanten, flexwerkers en Lubanen. Dat doen we door het MKB en lokaal talent met elkaar te verbinden. We zetten daarbij de klant voorop, zonder de flexwerker uit het oog te verliezen. Een aantal gouden regels voor in de praktijk helpt ons daarbij. Samenwerken betekent ook over grenzen heen kijken. De grenzen van vestigingen en districten. Niet het eigen belang boven dat van anderen plaatsen, maar de belangen van klanten, kandidaten/flexwerkers en de gehele organisatie behartigen.

  Groeien

  De ontwikkeling van eigen medewerkers is belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat groei van medewerkers cruciaal is om Luba te laten groeien. Elke Lubaan leert, groeit en ontwikkelt op eigen niveau en tempo. Door jezelf en anderen beter te maken, creëren we met elkaar een winnaarsmentaliteit.

  Presteren

  Onze medewerkers doen iedere dag de gewone dingen ongewoon goed: Luba staat voor samen werken aan groei. We groeien door te evalueren. We evalueren om van te leren, niet om zaken te verklaren. Bij Luba kijken we vooruit. Kijken we naar kansen en naar wat wel kan. Belangrijk is wat je gaat doen, op basis van evaluatie, vooruitkijken en doelen stellen. Resultaat telt: voor jou, onze flexwerkers en klanten. Dat is groeien door te leren en dat past bij resultaten boeken, ook voor de langere termijn.
  Toon meer

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Werken bij Luba
  Werken bij Luba kick-off
  Werken bij Luba Zomerevent

  Waarom jij bij Luba wil werken

  • Jouw ontwikkeling staat centraal
  • Persoonlijke groei vinden we belangrijk
  • We zijn er voor iedereen
  • Door samen te werken groeien we allemaal
  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn meer dan goed

  Naar de vacatures

  Diversiteit en inclusiviteit

  Luba staat en gaat voor gelijke behandeling. Discriminatie op grond van godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras en/of geslacht staan wij niet toe. Wij staan 100% achter al onze medewerkers die niet meewerken aan discriminatie.

  Onze arbeidsvoorwaarden

  Ook arbeidsvoorwaarden zijn gewone dingen die we ongewoon goed willen regelen. Zo kan je rekenen op: 

  Benefit budget

  Benefit budget

  Elke maand ontvang je bovenop je salaris 10,885% benefit budget. Dit zet je o.a. in voor extra vakantiedagen, de aanschaf van nieuwe spullen of als extra salaris.

  Vakantiegeld

  Vakantiegeld

  Je ontvangt bij ons 8% vakantiegeld. Dit geld is inbegrepen in je benefit budget en laat je uitbetalen wanneer jij dat wil.

  Groei en ontwikkeling

  Groei en ontwikkeling

  Na een goede start in de Luba Basistraining blijven we samen werken aan jouw groei en ontwikkeling.

  Vakantie en verlof

  Vakantie en verlof

  Elk jaar krijg je 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur). Met de optie om extra verlof bij te kopen via je benefit budget.

  Reiskostenvergoeding

  Reiskostenvergoeding

  Je krijgt altijd 100% van de reiskosten met het OV vergoed. Kom je met de auto naar het werk? Dan krijg je ook daarvoor een vergoeding.

  Pensioen

  Pensioen

  Een goed pensioen is belangrijk. Daarom bieden we je een pensioen aan via a.s.r. Doenpensioen, waarbij je zelf de regie hebt over je opbouw.

  Collectieve zorgverzekering

  Collectieve zorgverzekering

  Je kan deelnemen aan de collectieve zorgverzekering bij Zorg & Zekerheid en je krijgt korting op aanvullende pakketten.

  Bonus

  Bonus

  Zowel voor medewerkers op de vestigingen als op het hoofdkantoor hebben we een bonusregeling. Onze corporate recruiters kunnen je hier alles over vertellen.