0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Werken als district manager

  Werken als district manager

  • Commercieel en sales gericht
  • Elke dag nieuwe uitdagingen
  • Veel vertrouwen en teamgevoel

  District manager bij Luba is een verantwoordelijke rol waarbij jij met jouw ambities en gedrevenheid gaat voor het beste resultaat met jouw teams. Alles over deze belangrijke functie, je werkzaamheden en verantwoordelijkheden en werken bij Luba vind je op deze pagina.

  Bekijk district manager vacatures

  Wat doe je als district manager?

  Een district manager is de eindverantwoordelijke voor de vestigingen in een bepaalde regio. Bij Luba ben je onderdeel van het management voor heel Luba en heb je meestal zo’n 7 tot 12 vestigingen onder je hoede. De strategie die jij kiest en de koers die jij uitzet, bepalen het succes van jouw district. Je bent ook (mede)verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van bedrijfsbrede projecten. Alles om Luba en de mensen beter te maken en te laten groeien.

  We vinden het bij Luba belangrijk dat je als disctrict manager een facilitair leider bent. Je coacht en motiveert je team om te durven. Je geeft ze vertrouwen en de ruimte om het op hun eigen manier te doen en succesvol te zijn. Maar als puntje bij paaltje komt, ben jij degene die de lastige knopen moet doorhaken.

  Toon meer

  District manager zijn past bij jou, als...

  • je lef hebt en graag wilt winnen
  • je commercieel gedreven en enthousiast bent
  • je de juiste koers en strategie weet te bepalen 
  • je streeft voor de beste resultaten met je vestigingen

  Dit leer je als district manager

  Er zijn veel dingen die je leert als district manager. Over je werk, maar ook over jezelf en wat voor een leider je bent. Een van de kwaliteiten die je ontwikkelt, is vertrouwen hebben. Bij Luba hebben vestigingsmanagers en intercedenten veel ruimte om het op hun eigen manier te doen. Als district manager heb je daar natuurlijk wel invloed, maar vaak presteren je teams beter als je ze vertrouwt. Houd je graag de controle? Dan moet je leren om dat los te laten. Jij moet je bezighouden met het grote plaatje, met het eindresultaat. Dat gaat niet als jij je te veel bemoeit met het operationele.

  René Hamelinck
  Mijn absolute droom bij Luba is dat alle bedrijven in de regio ons bellen. René Hamelinck District manager

  Wie zijn je collega's?

  Je werkt uiteraard veel samen met de vestigingsmanagers van jouw district. Als district manager geef je het goede voorbeeld en motiveer je je mensen om altijd voor het beste resultaat te gaan. Je coacht ze en biedt ondersteuning wanneer ze dat nodig hebben. Als jouw team succesvol is, weet jij dat je jouw werk goed doet. Ook kom je samen met de directie en andere district managers. Om de koers van Luba en strategieën te bespreken, maar ook om van elkaar te leren. Samen organiseren jullie ook GROEI-dagen, speciaal voor vestigingsmanagers. Daarnaast heb je contact met jouw consultant als het over sales gaat.

  Zo ziet een werkdag eruit

  • Dagstart op een vestiging
  • Sollicitatiegesprek met mogelijk nieuwe vestigingsmanager
  • Op bezoek bij een klant
  • Afspraak met consultant over salestraject
  • Bespreking met directie over de komende GROEI-dag

  Werken bij Luba

  Bij Luba vinden we eigen inbreng belangrijk. Dat betekent dat je veel vrijheid hebt om te ondernemen. Er is niet één juiste manier om een goede district manager te zijn. Je hebt ruimte om daar jullie ideeën uit te proberen en samen met je mensen een winnend team te worden. We moedigen je aan om altijd voor het beste resultaat te gaan. Die wil om te winnen en succesvol te zijn geef jij op jouw beurt weer door aan je team. Zodat iedereen kan groeien. Dat is een grote verantwoordelijkheid, maar wel één die resultaten oplevert waar je trots op kan zijn.

  Groeien als district manager

  Als district manager zit je in het management van Luba. Omdat we een platte organisatie zijn, heb je ook minder stappen omhoog. Maar dat betekent niet dat er geen ruimte meer is voor jouw ontwikkeling en ambities. Jezelf blijven ontwikkelen kan altijd bij Luba. Je kan bijvoorbeeld verschillende cursussen of masterclasses volgen om aan je leiderschapsvaardigheden of persoonlijke groei te werken. Meer over jouw groeimogelijkheden op onze vestigingen en hoofdkantoor lees je op Groeien bij Luba.

  Interesse?

  Jij geeft graag het goede voorbeeld en motiveert jouw mensen om elke dag voor succes te gaan. Wil je meer weten over werken als district manager? Hoe het is om bij Luba te werken? Neem contact op met onze recruiter Femke. Zij vertelt het je graag.

  Bekijk district manager vacatures

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Vragen corporate recruiters Luba

  Vragen?

  Stel ze aan onze corporate recruiters

  Onze recruiters Femke en Inge staan voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende functies bij ons. Voor starters én professionals.

  Contact

  Word Lubaan in 2 weken

  Kennismaking met Luba

  Kennismaking

  Solliciteer op de vacature en onze recruiters Femke en Inge bellen je voor een telefonische kennismaking.

  Assessment

  Assessment

  Allebei enthousiast? Je ontvangt een assessment en je maakt kennis met jouw toekomstige leidinggevende.

  Aanbod Luba

  Aanbod

  Goed gesprek? Gefeliciteerd! Je krijgt een aanbod en wij verwelkomen jou als Lubaan!