0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Werken als district manager

  Werken als district manager

  • Aandacht voor jouw ontwikkeling
  • Elke dag nieuwe uitdagingen
  • Veel vertrouwen en teamgevoel

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Wat doe je als district manager?

  Een district manager is de eindverantwoordelijke voor de vestigingen in een bepaalde regio. Bij Luba ben je onderdeel van het management voor heel Luba en heb je meestal zo’n 7 tot 12 vestigingen onder je hoede. De strategie die jij kiest en de koers die jij uitzet, bepalen het succes van jouw district. Je bent ook (mede)verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van bedrijfsbrede projecten. Alles om Luba en de mensen beter te maken en te laten groeien.

  We vinden het bij Luba belangrijk dat je als disctrict manager een facilitair leider bent. Je coacht en motiveert je team om te durven. Je geeft ze vertrouwen en de ruimte om het op hun eigen manier te doen en succesvol te zijn. Maar als puntje bij paaltje komt, ben jij degene die de lastige knopen moet doorhaken.

  District manager zijn past bij jou, als...

  Je graag wilt winnen. Als district manager kijken alle vestigingsmanagers en intercedenten uit je district naar jou. Jij moet voor iedereen het goede voorbeeld geven. En jouw gedrevenheid en enthousiasme moet zo aanstekelijk zijn, dat het iedereen in je team motiveert om voor het beste resultaat te gaan. Je durft risico’s te nemen door bijvoorbeeld een nieuwe strategie te proberen. Dat willen winnen gaat samen met lef, want je moet soms moeilijke keuzes maken. Dat kan niet iedereen.

  Dit leer je als district manager

  Er zijn veel dingen die je leert als district manager. Over je werk, maar ook over jezelf en wat voor een leider je bent. Een van de kwaliteiten die je ontwikkelt, is vertrouwen hebben. Bij Luba hebben vestigingsmanagers en intercedenten veel ruimte om het op hun eigen manier te doen. Als district manager heb je daar natuurlijk wel invloed, maar vaak presteren je teams beter als je ze vertrouwt. Houd je graag de controle? Dan moet je leren om dat los te laten. Jij moet je bezighouden met het grote plaatje, met het eindresultaat. Dat gaat niet als jij je te veel bemoeit met het operationele.

  Met wie werk je samen?

  Je werkt uiteraard veel samen met de vestigingsmanagers van jouw district. Als district manager geef je het goede voorbeeld en motiveer je je mensen om altijd voor het beste resultaat te gaan. Je coacht ze en biedt ondersteuning wanneer ze dat nodig hebben. Als jouw team succesvol is, weet jij dat je jouw werk goed doet. Ook kom je samen met de directie en andere district managers. Om de koers van Luba en strategieën te bespreken, maar ook om van elkaar te leren. Samen organiseren jullie ook GROEI-dagen, speciaal voor vestigingsmanagers. Daarnaast heb je contact met jouw consultant als het over sales gaat.

  De agenda van een district manager

  Zo kan een dag in de week van een district manager eruitzien:

  • Dagstart op een vestiging
  • Sollicitatiegesprek met mogelijk nieuwe vestigingsmanager
  • Op bezoek bij een klant
  • Afspraak met consultant over salestraject
  • Bespreking met directie over de komende GROEI-dag

  Werken bij Luba

  Bij Luba vinden we eigen inbreng belangrijk. Dat betekent dat je veel vrijheid hebt om te ondernemen. Er is niet één juiste manier om een goede district manager te zijn. Je hebt ruimte om daar jullie ideeën uit te proberen en samen met je mensen een winnend team te worden. We moedigen je aan om altijd voor het beste resultaat te gaan. Die wil om te winnen en succesvol te zijn geef jij op jouw beurt weer door aan je team. Zodat iedereen kan groeien. Dat is een grote verantwoordelijkheid, maar wel één die resultaten oplevert waar je trots op kan zijn,

  De toekomst van een district manager

  Als district manager zit je in het management van Luba. Omdat we een platte organisatie zijn, heb je ook minder stappen omhoog. Maar dat betekent niet dat er geen ruimte meer is voor jouw ontwikkeling en ambities. Jezelf blijven ontwikkelen kan altijd bij Luba. Je kan bijvoorbeeld verschillende cursussen of masterclasses volgen om aan je leiderschapsvaardigheden of persoonlijke groei te werken.

  Interesse?

  Jij geeft graag het goede voorbeeld en motiveert jouw mensen om elke dag voor succes te gaan. Wil je meer weten over werken als district manager? Hoe het is om bij Luba te werken? Neem contact op met onze recruiter Femke. Zij vertelt het je graag.

  Vragen?

  Stel ze aan onze corporate recruiters

  Onze recruiters Femke en Loïs staan voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende functies bij ons. Voor starters én professionals.

  Contact