0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Werken als consultant

  Werken als consultant

  • Elke dag nieuwe uitdagingen
  • Veel vertrouwen en teamgevoel
  • Verantwoordelijkheid en afwisseling in je taken

  Als consultant bij Luba speel jij een commerciële en verantwoordelijke rol bij verschillende salestrajecten. Alles over jouw werkzaamheden, je doorgroeimogelijkheden en werken bij Luba lees je op deze pagina. En wil jij na het lezen aan de slag als consultant? Solliciteer dan op onze consultant vacatures.

  Bekijk consultant vacatures

  Wat doe je als consultant?

  Bij Luba heb je als consultant echt een commerciële rol. Marktbewerking is jouw main focus: je bepaalt jouw strategie op basis van de omzetdoelen, benadert mogelijke klanten en adviseert ze bij hun wervingsvraagstuk. Dat Luba de beste partner daarvoor is, weet jij ze vol overtuiging duidelijk te maken. Meestal is een consultant betrokken bij de langere salestrajecten bij bedrijven die een grote wervingsbehoefte hebben die niet door één vestiging opgelost kan worden of die landelijk opereren. 

  Je opent ook nieuwe vestigingen. Het team wordt door jou samengesteld en je zorgt voor de eerste paar klanten. Daarnaast train je intercedenten op hun salesvaardigheden en laat je zien dat sales echt een leuk en spannend vak is. Het kan ook voorkomen dat je tijdelijk moet invallen voor een vestigingsmanager.  

  Toon meer

  Consultant zijn past bij jou, als...

  • je ontzettend gedreven en een teamplayer bent
  • sales voor jou een uitdagend spel is dat je graag wint
  • je goede communicatieve, coachende en sociale skills hebt
  • je geduldig bent en het grote plaatje voor ogen houdt
  • je uitzendervaring hebt, een hbo-diploma en een rijbewijs B

  Dit leer je als consultant

  Bij Luba leer je hoe je naast verkoper ook een waardevolle adviseur kan zijn. Voor mogelijke klanten, maar ook voor je districtmanager. Het opzetten van een strategie, relatiebeheer, marktbewerking: alles wat je nodig hebt om de specialist binnen jouw vak te worden. Je leert de markt steeds beter kennen, waardoor het ook steeds makkelijker wordt om salesgesprekken te starten. Ook leer je hoe je al deze kennis en vaardigheden overdraagt. Zo kan je ook een coach zijn voor nieuwe collega’s en ze enthousiast maken voor sales.

  Wie zijn je collega's?

  Een consultant heeft geen vaste standplaats. Soms werk je op het Luba hoofdkantoor of bij een vestiging uit je district. Je bent natuurlijk ook veel op pad om mogelijke klanten te spreken. Binnen Luba werk je samen met je disctrictmanager en de vestigingsmanagers van dat district. Om de strategie te bepalen, om advies te geven of om nieuwe klanten te bespreken. Ook heb je contact met je collega’s van de Tenderdesk op het hoofdkantoor om offertes en tenders op te stellen.

  Bekijk consultant vacatures

  Zo ziet een werkdag eruit

  • Overleg met districtmanager voor advies
  • Een klantbezoek om kennis te maken
  • Belafspraak met tenderdesk over een offerte
  • Tweede klantafspraak van de dag
  • Nieuwe klant overdragen bij een vestiging

  Werken bij Luba

  Je hebt als consultant bij Luba veel vrijheid om je werk op jouw manier te doen. Er is niet één manier om nieuwe klanten voor je te winnen en dat snappen we volledig. Als jij een goede strategie hebt om te scoren, krijg je bij Luba de ruimte om je eigen plan te trekken. Ben je nog geen doorgewinterde consultant? Dan leren we je alles wat je moet weten tijdens ons salestraineeship.

  Doorgroeien als consultant

  Bij Luba stroom je meestal door vanuit ons salestraineeship en start je als junior consultant. Door de nodige kennis en ervaring op te doen kun je jezelf ontwikkelen tot consultant en dan senior consultant. Je kan ook de overstap maken naar senior vestigingsmanager of zelfs naar districtmanager door masterclasses te volgen. De focus op sales blijft wel. Meer over jouw groeimogelijkheden op onze vestigingen en hoofdkantoor lees je op Groeien bij Luba.

  Interesse?

  Als consultant houd je van de uitdaging en afwisseling van jouw werk. Wil je meer weten over werken als consultant? Hoe het is om bij Luba te werken? Neem contact op met onze recruiter Femke. Zij vertelt het je graag.

  Bekijk consultant vacatures

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Vragen corporate recruiters Luba

  Vragen?

  Stel ze aan onze corporate recruiters

  Onze recruiters Femke, Inge en Cees staan voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende functies bij ons. Voor starters én professionals.

  Contact

  Word Lubaan in 2 weken

  Kennismaking met Luba

  Kennismaking

  Solliciteer op de vacature en onze recruiters Femke, Inge of Cees bellen je voor een telefonische kennismaking.

  Assessment

  Assessment

  Allebei enthousiast? Je ontvangt een assessment en je maakt kennis met jouw toekomstige leidinggevende.

  Aanbod Luba

  Aanbod

  Goed gesprek? Gefeliciteerd! Je krijgt een aanbod en wij verwelkomen jou als Lubaan!