0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  • Home
  • Groeien bij Luba
  Jouw groeipad

  De functies bij Luba

  Gericht op groei

  Met de juiste mindset kan je jezelf ontwikkelen tot wie je wil zijn. We leren door te doen, werken hard en durven kansen te pakken om te groeien. Deze Luba medewerkers gingen je al voor.

  Lees de verhalen

  Als grootste uitzendbureau voor het MKB maken wij iedere dag de beste match tussen vacature en lokaal talent. Er werken 240 ambitieuze en vrolijke collega's op 52 Luba-vestigingen en het hoofdkantoor. Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Luba? Lees meer over hoe jij kan groeien bij Luba en bekijk onze functies op de vestigingen en op het hoofdkantoor.

  Werken op een vestiging

  Bij Luba is een vestiging de plek waar we samenkomen om de snelste match tussen vacature en lokaal talent te maken. We werken samen met bedrijven en vestigingen in de buurt. Zo maken we verschil en realiseren we groei. Een sollicitatiegesprek voeren, een nieuwe klant binnenhalen of een intake houden? Geen dag is hetzelfde. Dat doen we vanuit onze 52 vestigingen. Verspreid door het land, maar altijd in de buurt.

  Werk jij als leidinggevende in de horeca of retail en krijg jij energie van een dag knallen met je team? Wil jij vastigheid in je dagen en uren en werk jij het liefst in teamverband? Volg ons Talent+ programma en word vestigingsmanager bij Luba!

  Vacatures op een vestiging

  De functies op een Luba-vestiging

  Werken bij Luba
  Werken bij Luba kick-off
  Werken bij Luba Zomerevent

  Werken op het hoofdkantoor

  Het centrale punt van heel Luba is het hoofdkantoor. Vanuit hartje Leiden (naast het station) werken we voor en samen met onze collega’s op de vestiging. Daar werken we hard door samen te werken en te presteren. Want zo groeien wij.

  Met ruim 40 collega’s zorgen we ervoor dat onze 52 vestigingen zonder zorgen en problemen kunnen opereren. Door samen te werken, bereiken we veel en kunnen we groeien. Iedere afdeling en medewerker doet dat vanuit een eigen specialisme. Van Marketing, Finance, HR & Recruitment tot IT, Backoffice, Tenderdesk en Facilitair. Ook vind je hier onze directie – waar de deur altijd open staat. 

  Net zoals op de vestigingen is voor ons samenwerken, groeien en presteren belangrijk. Maar we maken ook tijd om leuke dingen met elkaar te doen. We lunchen vaak samen in de gezamenlijke ruimte en soms ook in het externe bedrijfsrestaurant in ons pand. En vrijdagmiddag? Dan staat de borrel al op ons te wachten.

  Vacatures op het hoofdkantoor

  Luba werken bij

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures.

  Word Lubaan in 2 weken

  Kennismaking met Luba

  Kennismaking

  Solliciteer op de vacature en onze recruiters Femke, Inge of Cees bellen je voor een telefonische kennismaking.

  Assessment

  Assessment

  Allebei enthousiast? Je ontvangt een assessment en je maakt kennis met jouw toekomstige leidinggevende.

  Aanbod Luba

  Aanbod

  Goed gesprek? Gefeliciteerd! Je krijgt een aanbod en wij verwelkomen jou als Lubaan!

  Vragen corporate recruiters Luba

  Vragen?

  Stel ze aan onze corporate recruiters

  Onze recruiters Femke, Inge en Cees staan voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende functies bij ons. Voor starters én professionals.

  Contact