0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  • Home
  • Groeien bij Luba
  Jouw groeipad

  De functies bij Luba

  Gericht op groei

  Met de juiste mindset kan je jezelf ontwikkelen tot wie je wil zijn. We leren door te doen, werken hard en durven kansen te pakken om te groeien. Deze Luba medewerkers gingen je al voor.

  Lees de verhalen

  Werken op een vestiging

  Bij Luba is een vestiging de plek waar we samenkomen om de snelste match tussen vacature en lokaal talent te maken. We werken samen met bedrijven en vestigingen in de buurt. Zo maken we verschil en realiseren we groei. Een sollicitatiegesprek voeren, een nieuwe klant binnenhalen of een intake houden? Geen dag is hetzelfde. Dat doen we vanuit onze 52 vestigingen. Verspreid door het land, maar altijd in de buurt.

  Vacatures op een vestiging

  Jouw mogelijkheden op een Luba-vestiging

  Wil je meer weten over deze functies?

  Lees dan snel verder:

  Werken op het hoofdkantoor

  Het centrale punt van heel Luba is het hoofdkantoor. Vanuit hartje Leiden (naast het station) werken we voor en samen met onze collega’s op de vestiging. Daar werken we hard door samen te werken en te presteren. Want zo groeien wij.

  Wat doen we?

  Met ruim 40 collega’s zorgen we ervoor dat onze 52 vestigingen zonder zorgen en problemen kunnen opereren. Door samen te werken, bereiken we veel en kunnen we groeien. Iedere afdeling en medewerker doet dat vanuit een eigen specialisme. Van Marketing, Finance, HR & Recruitment tot IT, Backoffice, Tenderdesk en Facilitair. Ook vind je hier onze directie – waar de deur altijd open staat. 

  Net zoals op de vestigingen is voor ons samenwerken, groeien en presteren belangrijk. Maar we maken ook tijd om leuke dingen met elkaar te doen. We lunchen vaak samen in de gezamenlijke ruimte en soms ook in het externe bedrijfsrestaurant in ons pand. En vrijdagmiddag? Dan staat de borrel al op ons te wachten.

  Vacatures op het hoofdkantoor

  Toon meer

  Stage lopen bij Luba

  Ben jij een hbo-student en wil jij een stageplek waar je werkervaring op doet, volledig meedraait in het team en veel kan leren? Kom stage lopen bij Luba!

  Stages op onze vestigingen

  Stages op ons hoofdkantoor

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures.

  Vragen?

  Stel ze aan onze corporate recruiters

  Onze recruiters Femke en Loïs staan voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende functies bij ons. Voor starters én professionals.

  Contact