0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Werken als vestigingsmanager

  Werken als vestigingsmanager

  • Aandacht voor jouw ontwikkeling
  • Elke dag nieuwe uitdagingen
  • Veel vertrouwen en teamgevoel

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Wat doe je als vestigingsmanager?

  Je hebt als vestigingsmanager bij Luba een belangrijke rol in het succes van je team. Jij zet de koers uit, bepaalt de verkoopdoelen en maakt de begroting. Hierin heb je de leiding, maar je motiveert je team om hun eigen verantwoordelijkheid te pakken. Je bent een echte ondernemer en runt de vestiging alsof het je eigen winkel is. Marktbewerking en het bewaken van de kwaliteit van het totale uitzendproces horen hier ook bij. Je bent commercieel erg betrokken en werkt actief mee in salestrajecten. Is er ergens hulp nodig, dan spring je zonder nadenken bij. 

  Het succes van je team wordt ook bepaald door jouw manier van leidinggeven. Je stelt je meer op als een coach dan een manager. Jij zet het goede voorbeeld neer, zodat je team weet wat er van ze verwacht wordt. Intercedenten help je groeien door ze te motiveren en persoonlijk te begeleiden.  

  Vestigingsmanager zijn past bij jou, als...

  Je het succes van jouw team belangrijker vindt dan je eigen succes. Als vestigingsmanager bij Luba ben je een faciliterend leider. Dat betekent voor ons dat je er alles aan doet om je mensen goed hun werk te laten doen. Je bent een coach voor je team en staat voor ze klaar. Bij hun ontwikkeling, maar ook als het om dagelijkse werkzaamheden gaat. Goed voorbeeld doet volgen. Daarnaast heb je natuurlijk ook commercieel inzicht en ben je bekend met de uitzendwereld.

  Dit leer je als vestigingsmanager

  Als vestigingsmanager heb je een grote verantwoordelijkheid. Beslissingen nemen is daar onderdeel van. Tijdens je werk als vestigingsmanager leer je steeds beter knopen doorhaken. Jij bepaalt de koers van de vestiging en het succes ervan. Zo krijg je steeds meer zelfvertrouwen. Dat is niet alleen mooi voor je eigen ontwikkeling, maar ook voor je team. Je wordt er een betere coach van. Ook ontwikkel je jezelf in de meer vak gerelateerde zaken, zoals het optimaliseren van werkprocessen en strategieën opzetten om je (commerciële) doelstellingen te bereiken.

  Met wie werk je samen?

  Jouw eerste prioriteit is je team. De intercedenten die bij jou op de vestiging of vestigingen werken. Je motiveert ze dagelijks en zet de koers, maar laat ze wel vrij om het werk op hun eigen manier te doen. Jijzelf rapporteert aan de districtmanager. Tijdens overleggen bepaal je samen het pad voor jouw vestiging. Daarnaast werk je samen met je (potentiële) klanten, om ze zo goed mogelijk te kunnen helpen bij hun wervingsvraagstukken. Ook heb je te maken met collega’s van verschillende afdelingen op het hoofdkantoor.

  Bekijk vestigingsmanager vacatures

  De agenda van een vestigingsmanager

  Zo kan een dag in de week van een vestigingsmanager eruitzien:

  • Dagstart met het team
  • Contract met nieuwe klant tekenen
  • Lunch op de vestiging
  • Verkoopdoelen voor de volgende maand bepalen
  • Coachingsgesprek met een nieuwe intercedent

  Werken bij Luba

  Je bent als vestigingsmanager veel bezig met de ontwikkeling en groei van je team. Maar bij Luba is er ook veel tijd en aandacht voor jouw eigen ontwikkeling. Zo hebben we verschillende masterclasses en cursussen, zodat jij kunt werken aan je leidinggevende vaardigheden, persoonlijke en zakelijke groei. Zo hopen we je de juiste handvatten te geven om je doelen te halen en je ambities waar te maken.

  De toekomst van een vestigingsmanager

  Als vestigingsmanager is er nog genoeg ruimte om door te groeien. Je start als vestigingsmanager. Daarna kun je door de opgedane kennis en ervaring doorgroeien naar ervaren vestigingsmanager. Later kun je je ook ontwikkelen tot senior vestigingsmanager. Je wordt dat steeds beter in het coachen van je team en krijgt meer verantwoordelijkheid. Ook zou je meerdere vestigingen kunnen managen of nog een stap verder gaan en doorgroeien naar districtmanager.  

  Interesse?

  Bij Luba heb je als vestigingsmanager een verantwoordelijke baan die veel voldoening geeft. Wil je meer weten over werken als vestigingsmanager? Hoe het is om bij Luba te werken? Neem contact op met onze recruiter Femke. Zij vertelt het je graag.

  Vragen?

  Stel ze aan onze corporate recruiters

  Onze recruiters Femke en Loïs staan voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende functies bij ons. Voor starters én professionals.

  Contact