0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Werken als vestigingsmanager

  Werken als vestigingsmanager

  • Elke dag nieuwe uitdagingen
  • Commercieel en sales gericht
  • Veel vertrouwen en teamgevoel

  Als vestigingsmanager bij Luba speel jij een belangrijke en strategische rol op één van de 52 Luba-vestigingen verspreid door heel het land. Jij stuurt je team aan, zorgt dat de doelstellingen van je vestiging worden behaald en bepaald de strategie. Meer over jouw verantwoordelijkheden en werken bij Luba lees op deze pagina. Denk jij na het lezen, dit is de baan voor mij? Je solliciteert eenvoudig op onze vestigingsmanager vacatures.

  Bekijk vestigingsmanager vacatures

  Wat doe je als vestigingsmanager?

  Je hebt als vestigingsmanager bij Luba een belangrijke rol in het succes van je team. Jij zet de koers uit, bepaalt de verkoopdoelen en maakt de begroting. Hierin heb je de leiding, maar je motiveert je team om hun eigen verantwoordelijkheid te pakken. Je bent een echte ondernemer en runt de vestiging alsof het je eigen winkel is. Marktbewerking en het bewaken van de kwaliteit van het totale uitzendproces horen hier ook bij. Je bent commercieel erg betrokken en werkt actief mee in salestrajecten. Is er ergens hulp nodig, dan spring je zonder nadenken bij. 

  Het succes van je team wordt ook bepaald door jouw manier van leidinggeven. Je stelt je meer op als een coach dan een manager. Jij zet het goede voorbeeld neer, zodat je team weet wat er van ze verwacht wordt. Intercedenten help je groeien door ze te motiveren en persoonlijk te begeleiden.  

  Toon meer

  Vestigingsmanager zijn past bij jou, als...

  • je het succes van jouw team belangrijker vindt dan je eigen succes
  • je een faciliterend leider en coach bent voor je team
  • je commercieel inzicht hebt en sales gericht bent
  • je bekend bent met de uitzendwereld

  Dit leer je als vestigingsmanager

  Als vestigingsmanager heb je een grote verantwoordelijkheid. Beslissingen nemen is daar onderdeel van. Tijdens je werk als vestigingsmanager leer je steeds beter knopen doorhaken. Jij bepaalt de koers van de vestiging en het succes ervan. Zo krijg je steeds meer zelfvertrouwen. Dat is niet alleen mooi voor je eigen ontwikkeling, maar ook voor je team. Je wordt er een betere coach van. Ook ontwikkel je jezelf in de meer vak gerelateerde zaken, zoals het optimaliseren van werkprocessen en strategieën opzetten om je (commerciële) doelstellingen te bereiken.

  Jona van Wijk
  De afwisseling zorgt ervoor dat je werk nooit saai is. Jona van Wijk Vestigingsmanager

  Wie zijn je collega's?

  Jouw eerste prioriteit is je team. De intercedenten die bij jou op de vestiging of vestigingen werken. Je motiveert ze dagelijks en zet de koers, maar laat ze wel vrij om het werk op hun eigen manier te doen. Jijzelf rapporteert aan de districtmanager. Tijdens overleggen bepaal je samen het pad voor jouw vestiging. Daarnaast werk je samen met je (potentiële) klanten, om ze zo goed mogelijk te kunnen helpen bij hun wervingsvraagstukken. Ook heb je te maken met collega’s van verschillende afdelingen op het hoofdkantoor.

  Bekijk vestigingsmanager vacatures

  Zo ziet een werkdag eruit

  • Dagstart met het team
  • Contract met nieuwe klant tekenen
  • Lunch op de vestiging
  • Verkoopdoelen voor de volgende maand bepalen
  • Coachingsgesprek met een nieuwe intercedent

  Werken bij Luba

  Je bent als vestigingsmanager veel bezig met de ontwikkeling en groei van je team. Maar bij Luba is er ook veel tijd en aandacht voor jouw eigen ontwikkeling. Zo hebben we verschillende masterclasses en cursussen, zodat jij kunt werken aan je leidinggevende vaardigheden, persoonlijke en zakelijke groei. Zo hopen we je de juiste handvatten te geven om je doelen te halen en je ambities waar te maken.

  Werk jij als leidinggevende in de horeca of retail en krijg jij energie van een dag knallen met je team? Ga jij voor het beste resultaat en doe jij dat het liefst in teamverband? Volg het Talent+ programma en word vestigingsmanager bij Luba!

  Doorgroeien als vestigingsmanager

  Als vestigingsmanager is er nog genoeg ruimte om door te groeien. Je start als vestigingsmanager. Daarna kun je door de opgedane kennis en ervaring doorgroeien naar ervaren vestigingsmanager. Later kun je je ook ontwikkelen tot senior vestigingsmanager. Je wordt dat steeds beter in het coachen van je team en krijgt meer verantwoordelijkheid. Ook zou je meerdere vestigingen kunnen managen of nog een stap verder gaan en doorgroeien naar district manager. Meer over jouw groeimogelijkheden op onze vestigingen en hoofdkantoor lees je op Groeien bij Luba.

  Interesse?

  Bij Luba heb je als vestigingsmanager een verantwoordelijke baan die veel voldoening geeft. Wil je meer weten over werken als vestigingsmanager? Hoe het is om bij Luba te werken? Neem contact op met onze recruiter Femke. Zij vertelt het je graag.

  Bekijk vestigingsmanager vacatures

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Vragen corporate recruiters Luba

  Vragen?

  Stel ze aan onze corporate recruiters

  Onze recruiters Femke, Inge en Cees staan voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende functies bij ons. Voor starters én professionals.

  Contact

  Word Lubaan in 2 weken

  Kennismaking met Luba

  Kennismaking

  Solliciteer op de vacature en onze recruiters Femke, Inge of Cees bellen je voor een telefonische kennismaking.

  Assessment

  Assessment

  Allebei enthousiast? Je ontvangt een assessment en je maakt kennis met jouw toekomstige leidinggevende.

  Aanbod Luba

  Aanbod

  Goed gesprek? Gefeliciteerd! Je krijgt een aanbod en wij verwelkomen jou als Lubaan!