0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu

  LubaSHIP | Het traineeship van de uitzendbranche

  • Aandacht voor jouw ontwikkeling
  • Trainingen en masterclasses
  • Samenwerken met leuke collega's

  Wil je meer weten over het LubaSHIP?

  Lees over Merle's ervaring in het LubaSHIP
  of stuur ons  een appje:

  06-33 02 52 32

  Een baan met groeigarantie

  Als intercedent heb je een heel belangrijk doel. En dat is de beste match maken tussen een kandidaat en een vacature bij hem of haar in de buurt. Dat maakt je werk enorm waardevol. Tijdens het LubaSHIP leer jij Luba en de uitzendbranche kennen, werk je aan jouw groei en ontwikkeling en werk je samen met de leukste collega's!

  Start je als intercedent bij Luba, dan begin je een uniek groeitraject. Je gaat je people skills en je ondernemende kant enorm ontwikkelen. Door je werk, je collega’s en zeker door het LubaSHIP. 

  Ik heb interesse

  Start LubaSHIP

  Luba leren kennen, vakkennis opdoen en je ontwikkelen tot zelfstandig intercedent.

  Pre- en onboarding

  De speciale LubaSHIP app neemt je van begin tot eind op een leuke en laagdrempelige manier mee in het LubaSHIP traject.

  Luba basistraining

  In de basistraining leer jij samen met andere nieuwe collega's alles over Luba en het uitzendvak. Na de basistraining krijg je een certificaat.

  Intervisie

  Tijdens het maandelijkse intervisie moment kom jij samen met jouw startersgroep om kennis en ervaringen te delen.

  Talentenbegeleiders

  Gedurende het LubaSHIP traject ondersteunen en begeleiden de talentenbegeleiders je in je ontwikkeling.

  Verdiepingstrainingen

  Met de verdiepingstrainingen bouwen we jouw kennis verder uit en gaan we dieper in op de thema's 'Klant voorop' en 'Recruitment'.

  SEU diploma

  Het SEU diploma is verplicht om als volledig intercedent aan de slag te gaan. Een driedaagse training bereidt je voor op het SEU examen. 

  Evaluatiemoment fase 1

  Tijdens het evaluatiemoment bespreek je je ontwikkeling met je leidinggevende en talentenbegeleider en wat de vervolgstappen worden.

  Vast contract

  Zijn jij en je leidinggevende allebei tevreden over jouw ontwikkeling? Dan volgt een vast contract en salarisverhoging. Gefeliciteerd!

  Start Fase 2

  Fase 2 staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling aan de hand van het groeidocument.

  Groeidocument

  Het groeidocument geeft inzicht in je kwaliteiten, ontwikkelpunten en ambities en vormt de basis voor jouw ontwikkeltraject.

  Masterclasses

  Verbreed je kennis door het volgen van masterclasses. Na het behalen van 2 masterclasses krijg je een opleidingsbudget van €1.000,-.

  Intervisie

  De intervisiemomenten vinden in fase 2 één keer per kwartaal plaats en beslist de groep of ondersteuning van een intervisiebegeleider nog nodig is.

  Talentenbegeleider

  Gedurende het LubaSHIP traject ondersteunt en begeleidt de talentenbegeleider je in je ontwikkeling.

  Coaching

  In deze fase heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een externe coach, om zo extra begeleiding in je ontwikkeling te hebben.

  Extra project

  Heb jij de stap naar senior intercedent gemaakt, dan kan jij jouw kennis vergroten door een extra project op te pakken.

  Einde LubaSHIP

  De basis is gelegd waar jij verder op kan bouwen. Samen met je leidinggevende kijk je naar verdere ontwikkelmogelijkheden.

  Heb je interesse?

  Ga voor een uniek groeitraject waar jouw ontwikkeling centraal staat. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

  Ik heb interesse

  Het LubaSHIP helpt mij bij het zetten van mijn eerste stappen in het werkveld. Eric Martens Intercedent

  Snel schakelen

  Bij Luba verveel je je geen seconde. Je baan is dynamisch en afwisselend. Het ene moment praat je met een heftruckchauffeur in een magazijn, het andere moment spreek je een secretaresse op een notariskantoor. Snel schakelen om de beste match te maken, daar krijg jij een kick van.

  Ondernemen

  Bij Luba vinden we ondernemerschap belangrijk. Je deelt je dag in, zoals jou dat het beste uitkomt. Ga je op pad om bedrijven te bezoeken, dan bepaal je zelf hoe je dat doet. Jouw ideeën en initiatieven worden enorm gewaardeerd.

  De grootste voor het MKB

  Luba is enorm in ontwikkeling als organisatie. We zijn ambitieus, groeien, verbeteren onszelf voortdurend en zijn succesvol. In het verleden waren we nog wel eens te bescheiden, nu zeggen we waarop het staat: we zijn het grootste uitzendbureau voor het MKB.