0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Werken als planner

  Werken als planner

  • Spil tussen flexwerker, klant en intercedent
  • Elke dag nieuwe uitdagingen
  • Veel vertrouwen en teamgevoel

  Dankzij jou hoeft een klant of flexwerker zich geen zorgen over hun rooster te maken. Als planner bij Luba heb jij een verbindende rol en kan jij jezelf altijd blijven ontwikkelen. Wil jij meer weten over deze belangrijke rol en het werken bij Luba? Wij hebben alle informatie en onze planner vacatures voor je op deze pagina verzameld. Lees snel verder.

  Bekijk planner vacatures

  Wat doe je als planner?

  Als planner bij Luba ben je de spil tussen flexwerker, klant en intercedent. Je plant een flexibele groep kandidaten (uit je pool) in bij klanten. Dat doe je voor (grote) klanten die met een planning en diensten werken, zoals een zorginstelling. En dat lijkt misschien eenvoudig, maar er komt heel wat bij kijken.

  Van de klant krijg je een rooster met openstaande diensten. Van de komende maand, maar soms ook van de dag zelf. Die moet jij opvullen met de flexwerkers van Luba. Je weet precies hoe zo’n dienst eruit ziet en wie de juiste flexwerker voor die dienst is. Je checkt of de gekozen kandidaten beschikbaar zijn en vult het rooster aan. De nieuwe planning koppel je terug aan klant en flexweker. Soms moet je nog wat extra rondbellen of mailen om de laatste gaten in de planning te vullen. Dankzij jou hoeft een klant of flexwerker zich geen zorgen over de planning te maken. En kunnen zij gewoon doen waar ze goed in zijn.

  Bekijk planner vacatures

  Toon meer

  Planner zijn past bij jou, als...

  • je snel kan schakelen en overzichtelijk werkt
  • je overzicht weet te houden
  • je energie krijgt van het oplossen van complexe puzzels
  • je goed kan communiceren en afspraken kan maken
  • je meerdere stakeholders (klanten, flexwerkers) tevreden weet te houden

  Dit leer je als planner

  Eén van de belangrijkste vaardigheden die je als planner bij Luba leert, is tactisch en snel denken. Een planner heeft namelijk toegang tot informatie die een intercedent of consultant niet altijd heeft: de planning. Jij ziet vaak snel wanneer er een piek is en er meer mensen nodig zijn. En dat kan een kans zijn om meer kandidaten bij die klant te plaatsen. Maar dat spreekt voor zich.

  Je wordt pas echt tactisch als jij vervolgens ook inziet dat die klant dan misschien ook extra hr-medewerkers of teamleiders nodig heeft. Je leert verder kijken dan wat er voor je staat; je anticipeert op wat er komen gaat en speelt daar (samen met een intercedent) op in.

  Wie zijn je collega's?

  Klanten en kandidaten zijn de mensen die jij het meest spreekt tijdens je werkdag. Je werkplek is op één vestiging, maar je werk beperkt zich niet tot die ene vestiging. Binnen Luba heb je veel contact met de intercedenten die gekoppeld zijn aan die klanten en kandidaten. Bijvoorbeeld over je kandidaten, maar ook over mogelijke kansen die jij ziet door naar de planning te kijken. Ook werk je samen met andere planners om de planning rond te krijgen wanneer jij er in je eentje niet uitkomt.

  Bekijk planner vacatures

  Zo ziet een werkdag eruit

  • De dagelijkse start met je collega’s
  • Overleg met de klant – recap en vooruitblik
  • Rooster en beschikbaarheid kandidaten checken
  • Kandidaten bellen om openstaande diensten in te vullen
  • De planning voor volgende week finaliseren

  Werken bij Luba

  Als planner bij Luba heb je een verbindende rol, want bij jou komt de klant, flexwerker en intercedent samen. Je hebt veel contact met verschillende personen, binnen en buiten de organisatie. En omdat jij als planner geen commerciële doelen hebt, kun je een meer vakinhoudelijke relatie met de klant opbouwen. Dat vind je leuk, want de kennis die je daarbij opdoet kun je weer gebruiken om beter te worden in je werk. Elke dag werken aan jouw specialisme en de zorgen rondom een planning maken weghalen: daar word jij blij van.

  Doorgroeien als planner

  Voor je als planner aan de slag gaat, heb je al ervaring opgedaan als planner in een andere branche of als intercedent. Deze ervaring en kennis heb je nodig om je goed in de schoenen van klant en flexwerker te kunnen verplaatsen. En om verder te kijken dan de planning die je voor je hebt.

  Een planner bij Luba is een specialist en je kan jezelf altijd blijven ontwikkelen binnen jouw specialisme. Bijvoorbeeld door je ontwikkeling te bespreken met je manager of een masterclass te volgen. Zo word jij steeds beter in je werk en kan je doorgroeien naar ervaren planner. Of je gaat toch weer de commerciële kant op en maakt de overstap naar intercedent. Vanuit daar kun je weer doorgroeien naar ervaren en senior intercedent en verder. Meer over jouw groeimogelijkheden op onze vestigingen en hoofdkantoor lees je op Groeien bij Luba.

  Toon meer

  Interesse?

  Het werk van een planner is gevarieerd en uitdagend. Als jij jouw werk goed doet, maak je een heleboel mensen blij. Wil je meer weten over werken als planner? Hoe het is om bij Luba te werken? Neem contact op met onze recruiter Femke. Zij vertelt het je graag. 

  Bekijk planner vacatures

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Vragen corporate recruiters Luba

  Vragen?

  Stel ze aan onze corporate recruiters

  Onze recruiters Femke en Inge staan voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende functies bij ons. Voor starters én professionals.

  Contact

  Word Lubaan in 2 weken

  Kennismaking met Luba

  Kennismaking

  Solliciteer op de vacature en onze recruiters Femke en Inge bellen je voor een telefonische kennismaking.

  Assessment

  Assessment

  Allebei enthousiast? Je ontvangt een assessment en je maakt kennis met jouw toekomstige leidinggevende.

  Aanbod Luba

  Aanbod

  Goed gesprek? Gefeliciteerd! Je krijgt een aanbod en wij verwelkomen jou als Lubaan!