0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Werken als intercedent

  Werken als intercedent

  • Aandacht voor jouw ontwikkeling
  • Elke dag nieuwe uitdagingen
  • Veel vertrouwen en teamgevoel

  Werken als intercedent bij Luba is afwisselend en uitdagend. Jij maakt de beste match tussen vacature en lokaal talent en bent het gezicht van Luba in jouw regio. Wij hebben alles over de werkzaamheden, salaris en werken bij Luba voor jou op een rij gezet. En ben je enthousiast geworden? Solliciteer op onze intercedent vacatures en word Lubaan in 2 weken!

  Bekijk intercedent vacatures

  Wat doe je als intercedent?

  Als intercedent bij Luba heb je een heel belangrijk doel. En dat is de beste match maken tussen een kandidaat en een vacature bij hem of haar in de buurt. Dat maakt je werk enorm waardevol. Want jij helpt mensen verder in hun carrière en in hun leven. Daarom zetten onze intercedenten zich met de volle 100% in om dat doel te bereiken. Je gaat in gesprek met kandidaten om zo de best passende baan te vinden. Je matcht ze met de vacatures van je klanten en begeleidt ze tijdens het sollicitatieproces bij de klant zelf. Alles om je kandidaten te helpen.

  Er zit ook een commerciële kant aan het intercedent zijn. Je zoekt online naar aantrekkelijke vacatures in de buurt en belt met die ondernemers om de diensten van Luba aan te bieden. Tijdens een afspraak met een potentiële klant zorg jij (soms met een collega) dat die kennismaking omgezet wordt naar een opdracht. Ook met bestaande klanten houd je regelmatig contact om te kijken of ze nog tevreden zijn. Of dat ze misschien extra mensen nodig hebben of een nieuwe vacature open staat.

  Ook schrijf je vacatureteksten en doe je wat administratie, zoals het opmaken van contracten en controleren of de juiste wet- en regelgeving wel wordt nageleefd.

  Toon meer

  Intercedent zijn past bij jou, als...

  • je lef hebt en een teamplayer bent
  • je gedreven bent en het liefst wil winnen
  • je prioriteiten kan stellen
  • je snel kan schakelen in je werk
  • je een hbo-diploma en rijbewijs B hebt

  Dit leer je als intercedent

  Als je start als intercedent, heb je al een heleboel kwaliteiten in huis. Bij Luba helpen wij je die eigenschappen te ontwikkelen en verfijnen. Je Commercieel denken en verbanden leggen zijn ook twee competenties die jij ontwikkelt als intercedent.

  Je leert klantgericht communiceren en gesprekstechnieken, zodat je net zo eenvoudig met een directeur communiceert als met een operator. Uiteindelijk leer je alles wat je nodig hebt om een ervaren intercedent te worden en steeds meer een adviseur voor je klant kan worden.

  Toon meer

  Een uniek groeitraject

  Start je als intercedent bij Luba, dan begin je een uniek groeitraject. Het LubaSHIP is het traineeship van de uitzendbranche!

  Bekijk het LubaSHIP

  Dennis Kovacevic
  Bij Luba kan ik mij ontwikkelen tot een echte professional en is er ruimte voor mijn ambities. Dennis Kovacevic Intercedent

  Een baan met groeigarantie

  Wie zijn je collega's?

  Natuurlijk werk je samen met jouw collega’s op je eigen vestiging. Bij Luba is dat meestal een klein team van zo’n drie intercedenten en een vestigingsmanager. Maar je hebt ook regelmatig contact met collega’s van vestigingen in de buurt. Bijvoorbeeld wanneer jouw werkzoekende of vacature goed matcht met die van een andere vestiging. Je werkt dan samen om de kandidaat te plaatsen. Een win-winsituatie voor iedereen: de klant, kandidaat, je collega-vestiging en jouw vestiging.

  Zo ziet een werkdag eruit

  • Dagstart op de vestiging met je collega-intercedenten en vestigingsmanager
  • Actief op zoek gaan naar aantrekkelijke vacatures in het recruitmentsysteem
  • Een kennismakingsgesprek met een nieuwe kandidaat
  • Gezellige lunch met je collega’s
  • Tussentijds bezoek bij een klant die om de hoek zit
  • Een vacaturetekst schrijven voor een nieuwe opdracht

  Werken bij Luba

  Intercedenten spelen bij Luba een belangrijke rol. Je doet veel afwisselend werk en helpt continu werkzoekenden en bedrijven door ze aan elkaar te koppelen. Omdat je veel contact hebt met (potentiële) klanten en kandidaten, leer je ze goed kennen. En zij jou. Je bent als intercedent het gezicht van je vestiging. Maar ook het gezicht van Luba in die omgeving. Je moet dan ook niet gek opkijken als een klant of kandidaat naar je zwaait als je op je vrije dag door de winkelstraat loopt.

  Bekijk intercedent vacatures

  Doorgroeien als intercedent

  Bij Luba heb je als intercedent veel doorgroeimogelijkheden. Een logische stap die je als eerst maakt, is ervaren intercedent. Je hebt dan al een paar jaar ervaring als intercedent en weet precies hoe jouw werk in elkaar steekt. Als senior heb je meer verantwoordelijkheid en ondersteun je de vestigingsmanager in bepaalde taken.

  Daarna kun je doorgroeien naar senior intercedent en vestigingsmanager. Ook kun je als ervaren intercedent kiezen voor een iets andere richting en consultant of planner worden. Of je maakt de overstap naar het Luba-hoofdkantoor en gaat aan de slag als backoffice specialist. Meer over jouw groeimogelijkheden op onze vestigingen en hoofdkantoor lees je op Groeien bij Luba.

  Toon meer

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Intercedent stage bij Luba

  Ben jij een hbo-student en wil jij een stageplek waar je werkervaring op doet, volledig meedraait in het team en veel kan leren? Kom stage lopen als intercedent!

  Ontdek onze stagemogelijkheden

  Vragen corporate recruiters Luba

  Vragen?

  Stel ze aan onze corporate recruiters

  Onze recruiters Femke, Inge en Cees staan voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende functies bij ons. Voor starters én professionals.

  Contact

  Word Lubaan in 2 weken

  Kennismaking met Luba

  Kennismaking

  Solliciteer op de vacature en onze recruiters Femke, Inge of Cees bellen je voor een telefonische kennismaking.

  Assessment

  Assessment

  Allebei enthousiast? Je ontvangt een assessment en je maakt kennis met jouw toekomstige leidinggevende.

  Aanbod Luba

  Aanbod

  Goed gesprek? Gefeliciteerd! Je krijgt een aanbod en wij verwelkomen jou als Lubaan!