0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Werken als backoffice medewerker

  Werken als backoffice medewerker

  • Leuke collega's
  • Variatie in administratieve werkzaamheden
  • Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden

  Een administratieve baan waarbij jij aanspreekpunt bent voor alle intercedenten van Luba-vestigingen, dat is werken als backoffice medewerker bij Luba. Je weet alles van wet- en regelgeving, contracten en verzuim zodat jij jouw collega’s goed kan ondersteunen. Benieuwd wat jij nog meer doet als backoffice medewerker bij Luba? Lees snel verder.

  Bekijk backoffice medewerker vacatures

  Wat doe je als backoffice medewerker?

  Als backoffice medewerker bij Luba ben je eindverantwoordelijk voor twee belangrijke zaken: zorgen dat flexwerkers op tijd betaald krijgen en je zorgt voor de juiste contracten. Zodra een kandidaat bij een klant van Luba start, regel jij de bijbehorende administratie. Je levert de juiste contracten, regelt de verloningen en houdt contracten altijd up-to-date met de huidige wet- en regelgeving. Wijziging in een cao? Jij voert het meteen overal door. Je verwerkt de urendeclaraties van kandidaten en zorgt dat ze op tijd worden uitbetaald. Gaat het ergens niet goed, dan neem jij contact op met opdrachtgever en flexwerker en los je het zo snel mogelijk op.

  Ook sta je klaar voor collega’s, klanten en kandidaten als ze vragen hebben. Bijvoorbeeld over een contract, salaris, declaratie of bepaalde wetgeving. Is een flexwerker ziek en kan hij of zij niet werken? Dan zorg je ook hier voor de juiste administratie.

  Toon meer

  Backoffice medewerker zijn past bij jou, als...

  • je heel nauwkeurig werkt
  • je het overzicht houdt en snel weet te schakelen in je werk
  • je klantvriendelijk bent en communicatief vaardig
  • je een passende en afgeronde mbo4 of hbo-opleiding hebt afgerond

  Dit leer je als backoffice medewerker

  Een goede backoffice medewerker is op de hoogte van alle nodige wet- en regelgeving en kan dit (snel) toepassen. Bijvoorbeeld in een contract of een advies voor je collega. Je begint met de basis en ontwikkelt je tot een specialist. Omdat je steeds meer leert, krijg je ook beter inzicht in de processen. Dat geeft je de mogelijkheid om mee te denken over het optimaliseren ervan. Ook leer je beter overzicht houden en sneller schakelen tussen de verschillende afdelingen bij Luba.

  Maartje de Beer
  Door dit werk heb ik geleerd om te vertrouwen op mijzelf en dat wat ik doe, gewoon goed is. Maartje de Beer Backoffice specialist

  Wie zijn je collega's?

  Samen met een paar andere collega’s vorm jij het backoffice team van Luba. Dit team staat klaar voor alle Luba-vestigingen. Intercedenten of vestigingsmanagers vanuit het hele land bellen of mailen de backoffice als ze advies nodig hebben. Je werkt ook samen met Organisatie & Kwaliteit, IT en Salarisadministratie. Ook heb je als backoffice medewerker contact met opdrachtgevers en flexwerkers over uren, contracten of verzuim.

  Bekijk backoffice medewerker vacatures

  Zo ziet een werkdag eruit

  • Dagstart met je collega’s
  • Verwerken van ziekmeldingen
  • Problemen bij uitbetalingen oplossen
  • Een gezellige lunch en korte wandeling met het team
  • Vragen van intercedent-collega’s beantwoorden
  • Contractverlengingen doorzetten en goedkeuren

  Werken bij Luba

  Bij Luba heb je als backoffice medewerker een verantwoordelijke rol. Je zorgt dat contracten kloppen, flexkrachten op tijd uitbetaald krijgen en administratief alles klopt. Belangrijk werk, dat om een groot verantwoordelijkheidsgevoel vraagt. Bij Luba krijg je de ruimte om die verantwoordelijkheid ook te pakken. En verder te gaan dan je eigen taken, als jij ziet dat er iets beter kan.

  Doorgroeien als backoffice medewerker

  Werk je als backoffice medewerker bij Luba? Dan mag je jezelf een specialist noemen. En binnen jouw specialisme kun je je altijd blijven ontwikkelen. Vaak heb je al ervaring als intercedent en de nodige kennis over uitzenden. Jouw doel is om die kennis steeds meer uit te breiden en te groeien naar de grootste backoffice specialist van Luba.

  Dat doe je door bijvoorbeeld je ontwikkeling te bespreken met je manager. Of door een masterclass of opleiding te volgen. Zo word jij steeds beter in je werk en kan je doorgroeien naar ervaren en senior backoffice medewerker. Ook zou je de overstap kunnen maken naar een andere functie op ons hoofdkantoor. Meer over jouw groeimogelijkheden op onze vestigingen en hoofdkantoor lees je op Groeien bij Luba.

  Toon meer

  Interesse?

  Als backoffice medewerker heb je een grote verantwoordelijkheid. Als jij jouw werk goed doet, krijgt iedereen die via Luba werkt netjes en op tijd uitbetaald. En daar maak je een heleboel mensen blij mee. Wil je meer weten over werken als backoffice medewerker? Hoe het is om bij Luba te werken? Neem contact op met onze recruiter Femke. Zij vertelt het je graag. 

  Bekijk backoffice medewerker vacatures

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Stage lopen op ons hoofdkantoor

  Ben jij een hbo-student en wil jij een stageplek waar je werkervaring op doet, volledig meedraait in het team en veel kan leren? Kom stage lopen op ons hoofdkantoor!

  Ontdek onze stagemogelijkheden

  Vragen corporate recruiters Luba

  Vragen?

  Stel ze aan onze corporate recruiters

  Onze recruiters Femke, Inge en Cees staan voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende functies bij ons. Voor starters én professionals.

  Contact

  Word Lubaan in 2 weken

  Kennismaking met Luba

  Kennismaking

  Solliciteer op de vacature en onze recruiters Femke, Inge of Cees bellen je voor een telefonische kennismaking.

  Assessment

  Assessment

  Allebei enthousiast? Je ontvangt een assessment en je maakt kennis met jouw toekomstige leidinggevende.

  Aanbod Luba

  Aanbod

  Goed gesprek? Gefeliciteerd! Je krijgt een aanbod en wij verwelkomen jou als Lubaan!