0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Stage lopen op Luba hoofdkantoor

  Stage lopen op ons hoofdkantoor

  • Verschillende stage mogelijkheden
  • Nieuwe kennis en ervaring op doen
  • Aandacht voor jouw groei en ontwikkeling

  Volg jij op dit moment een mbo- of hbo-opleiding en wil jij jouw kennis en skills inzetten tijdens een leerzame stageplek waar je veel werkervaring op doet en volledig meedraait in het team? Dan is stage lopen op één van de afdelingen op ons hoofdkantoor echt iets voor jou!

  Regel jouw stageplek

  Vanuit hartje Leiden (naast het station) werken we voor en samen met onze collega’s op de vestiging. Met ruim 40 collega’s zorgen we ervoor dat onze 52 vestigingen zonder zorgen en problemen kunnen opereren. Door samen te werken, bereiken we veel en kunnen we groeien. Iedere afdeling en medewerker doet dat vanuit een eigen specialisme. Ook vind je hier onze directie – waar de deur altijd open staat. 

  Op ons hoofdkantoor zijn er verschillende stages mogelijk.

  Meewerkstage

  Tijdens de meewerkstage werk je volledig mee in het team en ondersteun jij je collega's bij de verschillende werkzaamheden. Je krijgt alle ruimte om de kennis en skills die jij tijdens je opleiding hebt geleerd, verder te ontwikkelen.

  Afstudeerstage/scriptie

  Voor het afronden van je studie is het doen van een afstudeeronderzoek en het schrijven van een scriptie noodzakelijk. Er zijn verschillende vraagstukken waar de afdelingen op ons hoofdkantoor mee te maken krijgen. Samen bespreken wij jouw opdracht en word je begeleid door onze collega's.

  Jij kan op deze afdelingen stage lopen:

  Je werkt samen met een hecht team en je krijg verantwoordelijkheden en kansen om jezelf verder te ontwikkelen. De geleerde theorie kan ik in een echte organisatie als Luba goed toepassen. Jasper

  IT & Automatisering

  Collega's van de afdeling IT & Automatisering bieden technische hulp en ondersteuning aan alle Luba-collega's en beheren onze ICT-middelen.

  Recruitment

  Corporate recruiters Femke en Loïs zetten zich iedere dag in voor het werven van nieuwe collega's en beantwoorden vragen van sollicitanten.

  Marketing & Communicatie

  Onze communicatieadviseurs, online marketeer en data marketeer verzorgen alle externe en interne marketing- en communicatieactiviteiten.

  Financieel

  Onze financiële collega's beheren de gehele financiële administratie van de Luba Groep. Denk aan het verwerken van alle facturen en betalingen en rapportages.

  HR

  De afdeling HR bestaat uit drie HR-adviseurs. Onze HR-adviseurs zijn verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van alle medewerkers. 

  Facilitaire zaken

  Facilitaire zaken is verantwoordelijk voor het centraal inkopen en het wagenpark. En voor de verbouwing en onderhoud van alle Luba-vestigingen.

  Debiteurenbeheer

  Op de debiteurenafdeling zorgen onze collega's voor een correcte verwerking en opvolging van de debiteurenadministratie en overige zaken.

  Backoffice

  Op de backoffice bieden onze specialisten ondersteuning aan alle Luba-vestigingen op het gebied van salarisadministratie, wet- en regelgeving en certificering.

  Offerte- en tenderdesk

  Alle begeleiding en coördinatie van grote tenders en offerte-aanvragen worden behandeld en uitgevoerd door de offerte- en tenderdesk afdeling.

  Start van je Luba stage

  Start van je stage

  Je start je stage met onze basistraining, gegeven door onze trainer Peter Dam, op het hoofdkantoor in Leiden, waar jij Luba en de uitzendbranche goed leert kennen.

  Regel jouw stageplek

  Werkzaamheden stage Luba

  Over jouw werkzaamheden

  Je werkzaamheden zijn afhankelijk van de afdeling waar jij stage gaat lopen. Je werkt mee met alledaagse werkzaamheden en je wordt echt onderdeel van het team.

  Wat wij bieden stage Luba

  Wat wij bieden

  Tijdens jouw stage ga jij verschillende competenties ontwikkelen en werk je samen met leuke collega’s. En iedere maand krijg jij een bruto stage vergoeding van € 350,-.

  Over ons

  Wij zijn het grootste uitzendbureau voor het MKB. Er zijn meer dan 6.800 mensen aan het werk via ons, we hebben ruim 1.100 functies in allerlei vakgebieden bij maar liefst 1.580 werkgevers. Iedere dag zetten we met meer dan 50 Luba vestigingen door heel Nederland ons in om de beste match te maken tussen vacatures en lokaal talent.

  Waarom jij bij Luba stage wil lopen:

  • Jouw ontwikkeling staat centraal
  • Persoonlijke groei vinden we belangrijk
  • We zijn er voor iedereen
  • Door samen te werken groeien we allemaal

  Gericht op groei

  Met de juiste mindset kan je jezelf ontwikkelen tot wie je wil zijn. We leren door te doen, werken hard en durven kansen te pakken om te groeien. Leer jouw Luba collega's kennen.

  Lees de verhalen

  Regel jouw stageplek

  Wil jij meer weten over de stagemogelijkheden bij Luba? Of wil jij je direct aanmelden voor een stageplek? Vul het formulier in en laat ons weten waar jij stage wil lopen. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op.

  Wie jij bent

  Match met Luba

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Vragen corporate recruiters Luba

  Vragen?

  Stel ze aan onze corporate recruiters

  Onze recruiters Femke, Inge en Cees staan voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende functies bij ons. Voor starters én professionals.

  Contact