0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Intercedent stage bij Luba

  Intercedent stage bij Luba

  • Stageplek bij jou in de buurt
  • Nieuwe kennis en ervaring op doen
  • Aandacht voor jouw groei en ontwikkeling

  Ben jij een mbo- of hbo-student en wil jij een stageplek waar je werkervaring op doet, volledig meedraait in het team en veel kan leren? Kom stage lopen op één van onze vestigingen als intercedent!

  Regel jouw stageplek

  Volg jij een mbo- of hbo-opleiding in de richting van HRM, commerciële economie, bedrijfskunde, marketing/communicatie of een soortgelijke studie? Dan ben jij voor jouw meewerkstage en/of afstudeerstage bij ons aan het juiste adres! Op onze vestigingen zijn er verschillende stages mogelijk. Met 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een stageplek bij jou in de buurt.

  Meewerkstage

  Een uitdagende meewerkstage waar je jouw HR, commerciële en organiserende skills kan ontwikkelen, dat is in het kort wat je van een stage als intercedent kan verwachten. Tijdens de meewerkstage werk je volledig mee op de vestiging en je ondersteunt je collega's bij verschillende werkzaamheden. Zo schrijf jij vacatureteksten, onderhoud je het contact met kandidaten en plan je intakes in. Je gaat op zoek naar (nieuwe) kandidaten, helpt bij het werving- en selectieproces en je ondersteunt bij administratieve werkzaamheden. Ook ga je met je collega's op bezoek bij potentiële en bestaande klanten.

  Afstudeerstage/scriptie

  Voor het afronden van je studie is het doen van een afstudeeronderzoek en het schrijven van een scriptie noodzakelijk. Er zijn verschillende vraagstukken waar onze vestigingen mee te maken krijgen. Bijvoorbeeld hoe wij onze naamsbekendheid kunnen vergroten, een analyse wie onze concurrenten zijn of hoe wij nieuwe medewerkers kunnen aantrekken of juist behouden. Samen bespreken wij jouw opdracht en word je begeleid door onze collega's.

  Je werkt samen met een hecht team en je krijg verantwoordelijkheden en kansen om jezelf verder te ontwikkelen. De geleerde theorie kan ik in een echte organisatie als Luba goed toepassen. Jasper
  Start intercedent stage

  Start van je stage

  Je start je stage met onze basistraining, gegeven door onze trainer Peter Dam, op het hoofdkantoor in Leiden, waar jij Luba en de uitzendbranche goed leert kennen.

  Regel jouw stageplek

  Werkzaamheden intercedent stage

  Over jouw werkzaamheden

  Eenmaal op de vestiging ondersteun je onze intercedenten bij allerlei werkzaamheden en pak je taken zelfstandig op. Je schrijft vacatures, gaat mee op bezoek bij bedrijven en beantwoordt vragen van onze uitzendkrachten.

  Wat wij bieden intercedent stage

  Wat wij bieden

  Naast dat jij verschillende competenties kan ontwikkelen en veel gaat leren, werk je samen met leuke collega’s en krijg jij iedere maand een bruto stage vergoeding van € 350,-.

  Over ons

  Wij zijn het grootste uitzendbureau voor het MKB. Er zijn meer dan 6.800 mensen aan het werk via ons, we hebben ruim 1.100 functies in allerlei vakgebieden bij maar liefst 1.580 werkgevers. Iedere dag zetten we met meer dan 50 Luba-vestigingen door heel Nederland ons in om de beste match te maken tussen vacatures en lokaal talent.

  Waarom jij bij Luba stage wil lopen:

  • Jouw ontwikkeling staat centraal
  • Persoonlijke groei vinden we belangrijk
  • We zijn er voor iedereen
  • Door samen te werken groeien we allemaal

  Gericht op groei

  Met de juiste mindset kan je jezelf ontwikkelen tot wie je wil zijn. We leren door te doen, werken hard en durven kansen te pakken om te groeien. Leer jouw Luba collega's kennen.

  Lees de verhalen

  Regel jouw stageplek

  Wil jij meer weten over de stagemogelijkheden bij Luba? Of wil jij je direct aanmelden voor een stageplek? Vul het formulier in en laat ons weten waar jij stage wil lopen. Binnen één werkdag neemt de Luba-vestiging bij jou in de buurt contact met je op.

  Wie jij bent

  Match met Luba

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Vragen corporate recruiters Luba

  Vragen?

  Stel ze aan onze corporate recruiters

  Onze recruiters Femke, Inge en Cees staan voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende functies bij ons. Voor starters én professionals.

  Contact