0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Werken als senior intercedent

  Werken als senior intercedent

  • Elke dag nieuwe uitdagingen
  • Veel verantwoordelijkheid in je werk
  • Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden

  Een verantwoordelijke en veelzijdige functie, dat is werken als senior intercedent bij Luba. Jij maakt kandidaten blij met een nieuwe baan en benut commerciële kansen. En is je vestigingsmanager afwezig, dan neem jij de leiding over. Als senior intercedent bij Luba kan jij je blijven ontwikkelen.

  Bekijk senior intercedent vacatures

  Wat doe je als senior intercedent

  Als senior intercedent bij Luba heb je een afwisselende en uitdagende baan. Je maakt de beste match tussen lokaal talent en werkgevers en bent de rechterhand van de vestigingsmanager. Je gaat in gesprek met bedrijven, kent de veranderende arbeidsmarkt en je creëert win win-situaties voor klanten en Luba.

  Je gaat regelmatig op bezoek bij (potentiële) opdrachtgevers. je haalt nieuwe opdrachten binnen, vindt kandidaten die uitstekend passen bij het bedrijf en creëert commerciële kansen. Ook voer je intakegesprekken met kandidaten en zet wervingsacties voor jouw vestiging op. Het schrijven van vacatureteksten en online searchen naar kandidaten hoort ook bij jouw takenpakket. En regelmatig heb jij contact met bestaande klanten om de samenwerking te evalueren.

  Jij bent als senior intercedent het gezicht van jouw vestiging! Samen met je vestigingsmanager maak je concrete plannen waardoor jouw vestiging blijft groeien. Daarvoor voer je markanalyses uit en signaleert kansen. Het team en je vestigingsmanager kunnen op jou bouwen. 

  Toon meer

  Senior intercedent zijn past bij jou, als...

  • je commercieel en een teamplayer bent
  • je ervaring hebt met sales en leiding geven
  • je je thuis voelt in een commerciële en klantgerichte omgeving
  • je ondernemend bent en zelfkennis hebt

  Dit leer je als senior intercedent

  Als senior intercedent heb jij al wat jaren werkervaring. Jij weet als geen ander wat er voor nodig is om commerciële en sales targets te halen. Bij Luba helpen wij jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo kan jij via de Luba Academie en je persoonlijk opleidingsbudget verschillende trainingen en masterclasses volgen. Denk aan een training effectief communiceren of een masterclass over persoonlijk leiderschap. En ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Volg ons Management TraineeSHIP en ontwikkel jezelf tot vestigingsmanager.

  Klaar voor de volgende stap?

  Ben jij senior intercedent en wil jij de volgende stap in je carrière zetten? Ontwikkel jezelf tot vestigingsmanager en start in het Management TraineeSHIP.

  Bekijk het Management TraineeSHIP

  Manal Mesmoudi
  Luba is voor mij een fijne organisatie, ik werk met fijne collega's en het voelt als een familie. Manal Mesmoudi Vestigingsmanager

  Wie zijn je collega's?

  Natuurlijk werk je samen met je collega’s op je eigen vestiging. Bij Luba is dat meestal een klein en hecht team van zo’n drie intercedenten en een vestigingsmanager. Ook heb je regelmatig contact met andere Luba- vestigingen in de buurt.

  Als senior intercedent neem jij vaak het voortouw en heb jij meer verantwoordelijkheden. Nieuwe collega’s werk je in en je bespreekt met collega’s waar ze tegenaan lopen in hun dagelijkse bezigheden. Iedere werkdag en werkweek bespreek je samen met het team welke zaken spelen en waar de prioriteiten liggen voor die week.

  Toon meer

  Zo ziet een werkdag eruit

  • Op bezoek bij potentiële klanten in de buurt
  • Een kennismakingsgesprek met een nieuwe kandidaat
  • Tijdens de dagstart bespreek met je team de prioriteiten
  • Gezellige lunch op de vestiging
  • Inwerken van je nieuwe collega
  • Je bespreekt de samenwerking met je klanten en brengt advies uit

  Werken bij Luba

  Naast een afwisselende baan met leuke collega's is er bij Luba veel aandacht voor jouw groei en ontwikkeling. Met Luba Academie, masterclasses en een persoonlijk opleidingsbudget kan jij je skills verbeteren en nieuwe kennis en ervaring op doen. Zo blijf jij op professioneel en persoonlijk vlak groeien.

  Bekijk senior intercedent vacatures

  Doorgroeien als senior intercedent

  Groei en ontwikkeling stimuleren wij bij Luba. Als senior intercedent kan jij doorgroeien naar vestigingsmanager via ons Management TraineeSHIP. Ook kan je consultant te worden of je maakt de overstap naar het Luba-hoofdkantoor en gaat aan de slag als backoffice specialist. Meer over jouw groeimogelijkheden op onze vestigingen en hoofdkantoor lees je op Groeien bij Luba.

  Interesse?

  Als senior intercedent houd je van uitdaging en afwisseling in je werk. Wil je meer weten over werken als senior intercedent bij Luba? Of heb je vragen over het Management TraineeSHIP? Neem contact op met onze recruiter Femke. Zij vertelt je graag meer.

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Vragen corporate recruiters Luba

  Vragen?

  Stel ze aan onze corporate recruiters

  Onze recruiters Femke en Inge staan voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende functies bij ons. Voor starters én professionals.

  Contact

  Word Lubaan in 2 weken

  Kennismaking met Luba

  Kennismaking

  Solliciteer op de vacature en onze recruiters Femke en Inge bellen je voor een telefonische kennismaking.

  Assessment

  Assessment

  Allebei enthousiast? Je ontvangt een assessment en je maakt kennis met jouw toekomstige leidinggevende.

  Aanbod Luba

  Aanbod

  Goed gesprek? Gefeliciteerd! Je krijgt een aanbod en wij verwelkomen jou als Lubaan!