0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Verhalen van Luba medewerkers

  Jona van Wijk

  Vestigingsmanager bij Luba Noordwijk

  Zeven jaar geleden werkte ik al met veel plezier bij Luba. Toen ik de kans kreeg om te verhuizen naar de Nederlandse Antillen voor een toffe baan greep ik deze kans met beide handen aan! Dat ik na al die jaren weer terug ben, voelt erg vertrouwd en als thuiskomen.

  Het vertrouwen en de vrijheid zorgt voor een veilige omgeving waarin wij met elkaar kunnen groeien

  Een mooie kans

  Eenmaal terug in Nederland ging ik aan de slag bij een detacheringsbureau. Mijn toenmalige collega zocht een nieuwe uitdaging, dus ik zei "Ga eens in gesprek met Luba!" Dat bracht me op het idee om zelf ook weer koffie met Luba te drinken. Zo gezegd, zo gedaan. Een week later stond ik voor mijn oude bureau! Bleek dat er een ontzettend mooie kans was, namelijk om de vestigingsmanager te worden van Luba Noordwijk en Katwijk.

  Als vestigingsmanager bewaak en ondersteun ik bij de dagelijkse werkzaamheden op de vestigingen. Ik onderhoud contacten met bestaande en nieuwe klanten en benader potentiële klanten om meer te vertellen over Luba en onze diensten. Ook ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van mijn vestigingen en bepaal ik de koers, strategie en zet targets en de begroting vast. 

  Ik zie mijn team graag groeien. Dit doe ik door aandacht te hebben voor de kwaliteiten van collega’s die zij wel of nog niet zien. Daarnaast vind ik het fijn om midden in de markt te staan. Een rol als vestigingsmanager biedt beiden. Enerzijds vervul ik een overkoepelende rol als leidinggevende en anderzijds ben ik betrokken bij de operationele werkzaamheden.

  Toon meer

  Jona's meest ontwikkelde eigenschappen

  • Faciliterend leidinggeven
  • Coachen en ontwikkelen
  • Delegeren 

  Groei, Groei, GROEI

  De vrijheid en kaders die ik krijg als vestigingsmanager, zorgen ervoor dat wij met elkaar een veilige omgeving creëren en kunnen groeien. Mijn team bestaat uit starters en collega’s met al wat meer ervaring in het uitzendvak. Dat zorgt voor een leuke mix en ook een andere manier van leidinggeven.

  De starters in mijn team hebben meer begeleiding in de praktijk nodig. Het is vaak hun eerste kantoorbaan en ze zijn hun weg aan het vinden in een professionele omgeving. Hier help ik hen bij. Bijvoorbeeld hoe je zakelijk communiceert met kandidaten, klanten en collega’s en welke doelen je wil bereiken in je werk. Bij Luba bepaalt iedere Lubaan zijn/haar eigen groeipad en dat maakt het werken juist zo persoonlijk en uitdagend.

  Samenwerken met meer ervaren intercedenten in mijn team vraagt om faciliterend leiderschap en het delegeren van taken. Ik stimuleer hen om nieuwe taken op te pakken en geef hen meer verantwoordelijkheid voor de vestiging. 

  Toon meer

  Onze nieuwe generatie, de toekomst

  Luba heeft mij het vertrouwen gegeven te ontdekken en samen te werken met de jongste generatie, onze toekomst. Hier leer ik veel van en het is ontzettend waardevol om een andere visie te zien. Natuurlijk heb ik ook aandacht voor mijn eigen groei. Dit loopt parallel aan de teamdoelen. Zo wil ik mijn begeleiding en coachvaardigheden verder ontwikkelen, zodat deze aansluiten op de wensen van mijn team.

  Aankomende jaren hoop ik te groeien met de vestigingen waar ik mee samenwerk. Ik wil mijn team zien groeien en ontwikkelen! Promotie maken, vak volwassen worden en met succes onze kandidaten helpen aan nieuw werk. Ik draag graag bij aan de groei van Luba en de samenwerkingen die we met bedrijven in onze omgeving opbouwen. 

  Toon meer

  Waarom Jona bij Luba werkt en jij straks ook

  • Werken bij Luba is persoonlijk
  • Jij bepaalt je eigen groeipad
  • Creativiteit wordt gestimuleerd en er wordt geluisterd naar je ideeën

  Enthousiast geworden?

  Kom bij Luba werken

  Wil je meer weten over de ervaring van Jona van Wijk bij Luba?

  Jona is nog iedere dag blij dat zij bij Luba een mooie kans heeft gekregen. Zij vertelt je graag meer over haar werk en jouw mogelijkheden!

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures.

  Company match Luba

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Werken bij Luba
  Werken bij Luba
  Werken bij Luba