0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Verhalen van Luba medewerkers

  Aidan Splinter

  Senior intercedent bij Luba Alkmaar

  Na de opleiding Business Studies ben ik de sales ingegaan. Koude acquisitie ligt mij niet, ik wil mensen graag helpen. Als intercedent komen sales en het verder helpen van mensen mooi samen.

  Dat wij het vertrouwen krijgen van een kandidaat, dat vind ik het mooiste compliment.

  Veel afwisseling en een persoonlijke aanpak

  Het leukst aan het vak van intercedent vind ik de dynamiek. Je bent continu bezig met verschillende werkzaamheden. Soms heb je niet genoeg uren in een dag om alles te kunnen doen. Ook vind ik het fantastisch dat ik gesprekken heb met verschillende mensen. Van sollicitanten tot HR-managers.

  Ook al moet ik soms snel schakelen, ik neem altijd de tijd om kandidaten te leren kennen. Ik ben juist benieuwd naar de persoon en kijk verder dan alleen de kennis en vaardigheden die iemand meebrengt. Dat wij het vertrouwen krijgen van een kandidaat in zijn/haar zoektocht naar een nieuwe baan vind het mooiste compliment. Na veel ervaring en marktkennis te hebben opgedaan, wilde ik doorgroeien tot senior intercedent.

  Toon meer

  Aidan's meest ontwikkelde eigenschappen

  • Marktgerichtheid
  • Resultaatgerichtheid
  • Motiveren

  De vervolgstap naar senior intercedent

  Het seniortraject bij Luba duurt ongeveer 6 tot 12 maanden. Je leert tijdens dit traject waar je goed in bent en waar je je in kan ontwikkelen. Het begint bij je persoonlijk ontwikkelplan. In dit plan breng je de competenties in kaart waar je je verder in wil ontwikkelen. Daarbij is het heel waardevol dat je aan klanten en collega’s feedback vraagt over je functioneren. En ik heb trainingen en masterclasses gevolgd via de Luba Academie waar ik mijn kennis en vaardigheden verder heb uitgebreid.

  De sleutel tot succes

  Tijdens het seniortraject ontdekte ik dat samenwerken met je directe collega’s en andere vestigingen de sleutel is tot succes. Door elkaar te vertrouwen en aan te moedigen kan je ontzettend veel impact maken op de groei van je vestiging. Collega’s weten mij steeds beter te vinden. Ik heb een voorbeeldrol voor nieuwe collega’s en ik bied ondersteuning bij het inwerken. Ik voel mij Lubaan en die bevestiging krijg ik ook van het team en Luba. Dat is erg fijn. De titel van senior intercedent is een mooie bevestiging van mijn kunde. 

  Blijven groeien en ontwikkelen

  De komende periode wil ik mijn rol van senior intercedent helemaal omarmen. Ik merk dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen en dat er meer diepgang in mijn werk is ontstaan. Het leren stopt niet. Ik wil mijn strategische blik en houding verder ontwikkelen en mijn vestigingsmanager Andy Geel steunt mij hier in.

  Hoe ik mijn toekomst bij Luba zie? Ik wil blijven groeien en die kans krijg ik bij Luba. Of ik richting management of sales ga weet ik nog niet. Dat ga ik de komende tijd eerst onderzoeken.

  Toon meer

  Waarom Aidan bij Luba werkt en jij straks ook

  • De collega’s en klanten met wie ik mag werken
  • De dynamiek van het vak; elke dag is anders
  • De successen die wij vieren met elkaar

  Enthousiast geworden?

  Kom bij Luba werken

  Wil je meer weten over de ervaring van Aidan Splinter bij Luba?

  Aidan is nog iedere dag blij dat hij bij Luba zijn ambities waar kan maken. Hij vertelt je graag meer over Luba en jouw mogelijkheden!

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures

  Company match Luba

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.



  Werken bij Luba
  Werken bij Luba
  Werken bij Luba