0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Verhalen van Luba medewerkers

  Nathan Weijers

  Intercedent bij Luba Schagen

  Ik help en begeleid mensen graag verder. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan, kreeg ik de tip om eens met Luba te gaan praten. Na een kennismakingsgesprek met Andy Geel, vestigingsmanager bij Luba, was ik enthousiast over Luba en de rol van intercedent. Ik had niet verwacht dat de baan van intercedent zo goed bij mij past!

  Naast het harde werken met je eigen team, heb je ook veel contact met je collega’s en andere Luba-vestigingen. En er worden regelmatig (sportieve) activiteiten georganiseerd.

  Snel schakelen en afwisseling

  In mijn werk als intercedent spreek ik veel diverse mensen en kom ik bij verschillende bedrijven over de vloer. Het persoonlijke contact met zowel klanten als kandidaten vind ik erg leuk. Dat maakt het werk heel afwisselend. Het ene moment spreek je een kandidaat die op zoek is naar nieuw werk en het volgende moment gaat de telefoon en hangt een klant aan de lijn met een vraag over contracten. Die afwisseling en het snelle schakelen vind ik erg prettig. Het is een brede, allround functie en je hoeft je nooit te vervelen.

  Samen werken aan onze successen

  De afgelopen tijd waren er wisselingen in het team en nu we compleet zijn, kunnen we gaan bouwen! We zijn ambitieus en wij willen groeien met onze vestiging. De komende tijd doen ik en mijn collega’s er alles aan om onze doelen te behalen.

  Naast het harde werken met mijn eigen team, heb ik ook veel contact met collega’s van andere Luba-vestigingen. Regelmatig worden er vanuit de vestigingen (sportieve) activiteiten georganiseerd.

  Laatst hadden we een grote borrel met andere Luba-vestigingen,
  is er een padeltoernooi georganiseerd en heb ik samen met collega’s meegedaan aan de Dam tot Damloop. 

  Zo leer je elkaar beter kennen en hoef je even niet aan werk te denken.

  Toon meer

  Nathan's meest ontwikkelde eigenschappen

  • Klantgericht
  • Zelfreflectie
  • Leergierig

  Het SEU-examen in Rotterdam

  Iedere intercedent in de uitzendbranche moet na 9 maanden het SEU-diploma (Stichting Examens Uitzendbranche) bezitten. Het SEU-diploma is eigenlijk de wet- en regelgeving in ons vakgebied. Onderwerpen als arbeidscontracten, rechten en plichten van werkgevers, bescherming van uitzendkrachten en het uitkeringssysteem komen hier aan bod. Je doet veel kennis op die je goed kan toepassen tijdens het werk.

  Samen met de andere starters in mijn groep volgden wij de driedaagse training SEU Xperience in Rotterdam. Op kosten van Luba verbleven wij deze dagen in een hotel, zodat je je volledig kan focussen. Tijdens de SEU Xperience krijg je training over de wet- en regelgeving in de uitzendbranche, hoe het werkt als iemand ziek is of uitvalt en welke soorten contracten er zijn. De dag sloten we af met drankjes en eten in de stad. Naast dat je veel kennis opdoet, maak je er ook een leuke tijd van met elkaar.  

  Toon meer

  Meer zelfvertrouwen en vakkennis

  Na het behalen van mijn SEU-diploma merk ik dat ik met meer zelfvertrouwen bepaalde zaken oppak. Ik kan klanten en flexwerkers beter informeren en adviseren en hun vragen beter beantwoorden. Laatst sprak ik een kandidaat die onlangs naar Nederland is verhuisd. Met de kennis van nu weet ik welke gegevens ik nodig heb om diegene aan werk te helpen. Dat geeft mij veel zelfvertrouwen en verdieping aan mijn rol als intercedent.

  Toekomstperspectief en ambities

  Ik vind het werk van intercedent erg leuk en ik zit hier goed op mijn plek bij Luba. Met mijn SEU-diploma op zak, kan ik verder aan de slag om me te ontwikkelen. Binnenkort volg ik de Luba Masterclass Onderhandelen om mijn sales en commerciële kant verder te ontwikkelen.

  Op den duur wil ik doorgroeien naar senior intercedent. Dat brengt andere verantwoordelijkheden met zich mee. Zo help je bij het inwerken van nieuwe collega’s en kan je echt relaties opbouwen met klanten. Dat spreekt mij enorm aan.

  In de toekomst hoop ik mijn HR-opleiding af te ronden. Ik wil zoveel mogelijk kennis opdoen en beter worden in mijn werk. Mijn manager steunt mij hierin en dat maakt het werken bij Luba juist zo leuk. Je krijgt de vrijheid om zelf vorm te geven aan de rol van intercedent en je eigen groeipad uit te stippelen.

  Toon meer

  Waarom Nathan bij Luba werkt en jij straks ook

  • Erg fijne en behulpzame collega’s
  • Samenwerken aan teamprestaties en de resultaten hiervan zien
  • Je leert veel mensen en bedrijven kennen en helpt en adviseert hen

  Enthousiast geworden?

  Kom bij Luba werken

  Wil je meer weten over de ervaring van Nathan Weijers bij Luba?

  Nathan is nog iedere dag blij dat hij bij Luba is komen werken. Hij vertelt je graag meer over zijn werk als intercedent!

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures.

  Company match Luba

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Werken bij Luba
  Werken bij Luba
  Werken bij Luba