0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Wat is een intercedent

  Wat is een intercedent?

  Je hebt misschien weleens vacatures voor intercedent voorbij zien komen tijdens jouw zoektocht naar nieuw werk. Of iemand die jij kent, werkt als intercedent bij een uitzendbureau. Maar wat is de betekenis van intercedent en wat zijn je werkzaamheden in deze rol? Op deze pagina lees jij alles over wat intercedent zijn inhoudt, wat een intercedent is, wat een intercedent doet en het salaris van een intercedent.

  Bekijk intercedent vacatures

  Betekenis van intercedent

  Intercedenten worden ook wel arbeidsbemiddelaars of uitzendprofessionals genoemd. Intercedent zijn betekent letterlijk dat jij bemiddelt tussen werkzoekenden en werkgevers. Zo zorg jij dat werkzoekenden nieuw werk vinden en werkgevers nieuw personeel krijgen waar zij op kunnen rekenen.

  Taken en werkzaamheden van een intercedent

  Als intercedent bij Luba werk je op één van onze 52 vestigingen verspreid door het hele land. Iedere dag zet jij je samen in met jouw collega’s om de beste match te maken tussen werkzoekenden en werkgevers die op zoek zijn naar nieuw personeel. De taken en werkzaamheden van een intercedent bij Luba zijn erg gevarieerd. Het ene moment houd je je bezig met het schrijven van een vacaturetekst, het andere moment houd je een intakegesprek met een kandidaat of stap je in de vestigingsauto voor een bezoek van één van onze klanten. Lees hier meer over de werkzaamheden van een intercedent.

  Uniek aan werken bij Luba is dat jouw groeitraject centraal staat. Wanneer je als intercedent start bij Luba, werk je direct mee in het team en volg je tegelijkertijd het LubaSHIP, hét traineeship voor de uitzendbranche. Wil jij ook je people skills en ondernemende kant ontwikkelen? Ontdek het LubaSHIP.

  Bekijk intercedent vacatures

  Mijn werk als intercedent vind ik ontzettend leuk: de afwisseling, mensen helpen, mijn team en de uitdaging van een nieuw vak leren. Iedereen is zo vriendelijk en behulpzaam. De energie die je geeft, krijg je dubbel terug. Kyara Anagasti Intercedent

  Wat verdient een intercedent?

  Gemiddeld verdien je als intercedent bij Luba tussen de € 2300 en € 2900 bruto per maand op fulltime basis. Wat jij als intercedent precies gaat verdienen bij Luba is afhankelijk van een aantal factoren, zoals werkervaring, leeftijd en jouw verantwoordelijkheden. Wij hebben de junior, ervaren en senior intercedent salarissen voor je op een rij gezet.

  Naast een goed salaris, zijn onze arbeidsvoorwaarden gewone dingen die we ongewoon goed willen regelen. Zo ontvang jij elke maand een benefit budget bovenop je salaris. Dit zet je o.a. in voor extra vakantiedagen, de aanschaf van nieuwe spullen of als extra salaris. Ook krijg je reiskostenvergoeding en is er een bonusregeling. Lees op deze pagina meer over de arbeidsvoorwaarden van Luba.

  Toon meer

  Zoek jij een baan met groeigarantie?

  Start je als intercedent bij Luba, dan begin je een uniek groeitraject. Het LubaSHIP is het traineeship van de uitzendbranche!

  Bekijk het LubaSHIP

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Intercedent opleiding: hoe word je intercedent?

  Nu jij weet wat een intercedent betekent en wat je als intercedent kan verdienen, vertellen wij je meer over intercedent opleiding: hoe word je intercedent? In het LubaSHIP leer jij alles over het vak van intercedent. Regelmatig volg je trainingen en masterclasses en staat jouw groei en ontwikkeling centraal.

  Om in het LubaSHIP te kunnen starten vragen wij om een hbo-diploma óf een mbo-4 diploma met werkervaring in de uitzendbranche. Naast het hebben van het juiste diploma, is het ook belangrijk dat je je rijbewijs B hebt en dat je ervaring hebt opgedaan met commerciële targets, bijvoorbeeld tijdens je studie, bijbaan, hobby en/of stage. Daarbij ben je communicatief sterk en stressbestendig want je moet snel kunnen schakelen tussen taken in een dynamische werkomgeving.

  Intercedent stage bij Luba

  Ben jij een hbo-student en wil jij een stageplek waar je werkervaring op doet, volledig meedraait in het team en veel kan leren? Kom stage lopen als intercedent!

  Ontdek onze stagemogelijkheden

  Werken als intercedent bij Luba? Solliciteer op onze intercedent vacatures

  Nu weet jij alles over wat een intercedent betekent en wat een intercedent doet. Ben jij enthousiast om aan de slag te gaan als intercedent bij Luba? Bekijk hieronder onze intercedent vacatures.