0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Salaris van een intercedent

  Salaris van een intercedent

  Benieuwd wat een intercedent verdient bij Luba? Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier je werk doet en daar hoort een goed salaris bij. Op deze pagina lees je meer over het salaris van een intercedent, de arbeidsvoorwaarden en onze intercedent vacatures.

  Intercedent vacatures

  Taken en werkzaamheden van een intercedent

  Werken als intercedent bij Luba is afwisselend, uitdagend en je werkt samen met leuke collega’s op één van de 52 Luba vestigingen. Iedere dag zet jij je in om de beste match te maken tussen een kandidaat en een vacature bij hem of haar in de buurt. De taken en werkzaamheden van een intercedent bij Luba zijn erg gevarieerd. Het ene moment houd je je bezig met het schrijven van een vacaturetekst, het andere moment houd je een intakegesprek met een kandidaat of stap je in de vestigingsauto voor een bezoek van één van onze klanten. Lees hier meer informatie over de werkzaamheden van een intercedent en hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet.

  Wanneer jij start als intercedent bij Luba, dan begin je een uniek groeitraject. Je start direct in ons LubaSHIP, het traineeship voor de uitzendbranche. Je gaat je people skills en je ondernemende kant enorm ontwikkelen. Ontdek het LubaSHIP.

  Welk salaris verdient een intercedent?

  Gemiddeld verdien je als intercedent bij Luba tussen de € 2300 en € 2900 bruto per maand op fulltime basis. Wat jij precies gaat verdienen als intercedent bij Luba is afhankelijk van een aantal factoren, zoals werkervaring, leeftijd en jouw verantwoordelijkheden. Wij hebben de junior, ervaren en senior intercedent salarissen voor je op een rij gezet.

  Salaris van een junior intercedent

  Het salaris dat een junior intercedent verdient start vanaf € 2300. Wat jij als junior intercedent bij Luba precies gaat verdienen wordt bepaald door een aantal factoren. Denk hierbij aan diploma’s, eerdere werkervaring en je leeftijd. Ook wordt tijdens het bepalen van jouw salaris gekeken naar wat marktconform is; het salaris dat een junior intercedent gemiddeld verdient in de branche.

  Naast een goed salaris krijg je als junior intercedent bij Luba ook allerlei extra’s. Elke maand ontvang je bovenop je salaris 10,885% benefit budget, bouw je pensioen op en hebben we een bonusregeling. Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden bij Luba lees je verderop deze pagina.

  Salaris van een ervaren intercedent

  Heb jij al een aantal jaar werkervaring als intercedent, dan spreken we bij Luba van een ervaren intercedent en start jouw salaris vanaf € 2500. Naast een goed salaris krijg je als ervaren intercedent bij Luba ook allerlei extra’s. Elke maand ontvang je bovenop je salaris 10,885% benefit budget, bouw je pensioen op en hebben we een bonusregeling. Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden bij Luba lees je verderop deze pagina.

  Salaris van een senior intercedent

  Het salaris van een senior intercedent begint vanaf € 2750 en wordt mede bepaald door factoren als diploma’s, werkervaring, je leeftijd en wat in de markt gebruikelijk is. Als senior intercedent heb jij meer verantwoordelijkheden, werk je zelfstandiger en ben jij een voorbeeldrol voor collega’s.  

  Naast jouw salaris krijg je als senior intercedent bij Luba mooie extra’s. Je ontvangt namelijk 10,885% van jouw salaris in de vorm van een benefit budget, wat kan je laten uitbetalen of waarmee je mooie spullen kan kopen. Je bouwt pensioen op en je hebt recht op een bonusregeling.

  Bekijk intercedent vacatures

  Zoek jij een baan met groeigarantie?

  Start je als intercedent bij Luba, dan begin je een uniek groeitraject. Het LubaSHIP is het traineeship van de uitzendbranche!

  Bekijk het LubaSHIP

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Onze arbeidsvoorwaarden

  Ook arbeidsvoorwaarden zijn gewone dingen die we ongewoon goed willen regelen. Zo kan je rekenen op: 

  Benefit budget

  Benefit budget

  Elke maand ontvang je bovenop je salaris 10,885% benefit budget. Dit zet je o.a. in voor extra vakantiedagen, de aanschaf van nieuwe spullen of als extra salaris.

  Vakantiegeld

  Vakantiegeld

  Je ontvangt bij ons 8% vakantiegeld. Dit geld is inbegrepen in je benefit budget en laat je uitbetalen wanneer jij dat wil.

  Groei en ontwikkeling

  Groei en ontwikkeling

  Na een goede start in de Luba Basistraining blijven we samen werken aan jouw groei en ontwikkeling.

  Vakantie en verlof

  Vakantie en verlof

  Elk jaar krijg je 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur). Met de optie om extra verlof bij te kopen via je benefit budget.

  Reiskostenvergoeding

  Reiskostenvergoeding

  Je krijgt altijd 100% van de reiskosten met het OV vergoed. Kom je met de auto naar het werk? Dan krijg je ook daarvoor een vergoeding.

  Pensioen

  Pensioen

  Een goed pensioen is belangrijk. Daarom bieden we je een pensioen aan via Nationale Nederlanden, waarbij je zelf de regie hebt over je opbouw.

  Collectieve zorgverzekering

  Collectieve zorgverzekering

  Je kan deelnemen aan de collectieve zorgverzekering bij Zorg & Zekerheid. Naast korting op het basispakket, krijg je ook korting op aanvullende pakketten.

  Bonus

  Bonus

  Zowel voor medewerkers op de vestigingen als op het hoofdkantoor hebben we een bonusregeling. Onze corporate recruiters kunnen je hier alles over vertellen.

  Werken als intercedent bij Luba? Solliciteer op onze intercedent vacatures

  Ben jij enthousiast om aan de slag te gaan als intercedent bij Luba? Bekijk hieronder onze intercedent vacatures.