0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu

  Intercedent

  Werken als intercedent bij Luba is afwisselend, uitdagend en samen successen vieren. Iedere dag zet jij je in om de beste match te maken tussen werkzoekenden en werkgevers. Dit doe jij niet alleen, maar met leuke collega’s op één van onze 52 Luba-vestigingen verspreid door het land. Op veel van onze vestigingen hebben wij een intercedent vacature openstaan. Start je als intercedent bij Luba, dan begin je aan een uniek groeitraject. Je gaat je people skills en je ondernemende kant enorm ontwikkelen. Door je werk, je collega’s en zeker door het LubaSHIP.

  Bij Luba kan jij als intercedent werken op een vestiging bij jou in de buurt. Bekijk hieronder onze intercedent vacatures. Maak gebruik van de filters om de intercedent vacature te vinden die bij je past.

  Vacature alert aanzetten
  Bekijk op kaart Bekijk op kaart Toon kaart
  Sluiten

  {{result.item.title}}

  • {{result.item.facets.contractTypes.slice().sort((c1, c2) => c1.order - c2.order)[0].name}}
  • {{result.item.facets.educationLevels[0].name}} en hoger
  Vacature intercedent
  Intercedent vacature

  Staat jouw baan er niet bij?

  Laat hier je gegevens achter, dan kijken we samen verder.

  Wat is een intercedent?

  Intercedenten worden ook wel arbeidsbemiddelaars of uitzendprofessionals genoemd. Intercedent zijn betekent letterlijk dat jij bemiddelt tussen werkzoekenden en werkgevers. Zo zorg jij dat werkzoekenden nieuw werk vinden en werkgevers nieuw personeel krijgen waar hij/zij op kunnen rekenen.

  Wil jij intercedent worden bij Luba en jouw ondernemende kant enorm ontwikkelen? Wij vragen tijdens je sollicitatie om een hbo diploma. Naast het hebben van het juiste diploma, is het ook belangrijk dat je je rijbewijs B hebt en dat je ervaring hebt opgedaan met commerciële targets, bijvoorbeeld tijdens je studie, bijbaan, hobby en/of stage. Daarbij ben je communicatief sterk en stressbestendig want je moet snel kunnen schakelen tussen taken in een dynamische werkomgeving.

  Werken als intercedent

  Als intercedent bij Luba werk je op één van onze 52 vestigingen verspreid door het hele land. Iedere dag zet jij je in om de beste match te maken tussen een kandidaat en een vacature bij hem of haar in de buurt. De taken en werkzaamheden van een intercedent bij Luba zijn erg gevarieerd. Het ene moment houd je je bezig met het schrijven van een vacature tekst, het andere moment houd je een intakegesprek met een kandidaat of stap je in de vestigingsauto voor een bezoek van één van onze klanten.

  Kortom, jouw werkzaamheden als intercedent zijn afwisselend en uitdagend. Lees meer informatie over de werkzaamheden van een intercedent en hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet.

  Ben jij enthousiast en wil jij graag kennis maken met Luba? Bekijk onze intercedent vacatures en solliciteer eenvoudig online.

  Salaris van een intercedent

  Gemiddeld verdien je als intercedent bij Luba een salaris tussen de € 2150 en € 2750 bruto per maand op fulltime basis. Wat jouw salaris als intercedent bij Luba precies is, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals werkervaring, leeftijd en jouw verantwoordelijkheden. Naast een goed salaris als intercedent krijg je bij Luba ook allerlei extra’s. Elke maand ontvang je bovenop je salaris 10,885% benefit budget, bouw je pensioen op en hebben we een bonusregeling. Lees op deze pagina meer over de arbeidsvoorwaarden van Luba.

  Stage lopen als intercedent

  Ben jij op zoek naar een stage bij Luba, het grootste uitzendbureau voor het MKB? Loop stage op één van onze vestigingen of kies voor een stage op ons hoofdkantoor in Leiden. Om meer te weten te komen over de stagemogelijkheden op ons hoofdkantoor, kan je contact opnemen met onze corporate recruiter Femke.

  Fulltime en parttime intercedent vacatures bij Luba

  Bij Luba is fulltime en parttime werken als intercedent mogelijk. Net wat jou het beste uit komt. Maak gebruik van de filters om de fulltime of parttime intercedent vacature te vinden die bij je past.

  Staat jouw ideale vacature er niet bij? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  De volgende stap in je carrière

  Ben jij senior intercedent en wil jij vestigingsmanager worden? Meld je aan voor het Luba Management TraineeSHIP en in 14 maanden tijd wordt jij klaargestoomd om aan de slag te gaan als vestigingsmanager van jouw Luba-vestiging! Heb jij nog geen uitzendervaring maar wel leidinggevende ervaring? Volg het Luba Talent+ programma.

  Intercedent worden bij Luba? Solliciteer op onze intercedent vacatures!

  Ben jij enthousiast om aan de slag te gaan als intercedent bij Luba? Bekijk onze intercedent vacatures en solliciteer online. Wij leren je graag kennen!
  Meer weten over werken bij Luba, stage lopen als intercedent en andere mogelijkheden? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. Onze corporate recruiter Femke weet alles over de verschillende functies op onze vestigingen en hoofdkantoor. Ook vertelt ze je graag over het LubaSHIP en jouw mogelijkheden bij ons. Voor starters en professionals. 

   

  Vacature alert aanzetten

  Voordelen van een vacature alert

  • Je ontvangt de nieuwste vacatures per mail op basis van je voorkeuren
  • De vacature alert kan je elk moment weer stopzetten.
  • In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt en wat je rechten zijn.