0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Verhalen van Luba medewerkers

  Merle Lekkerkerk

  Intercedent bij Luba Gouda

  Via het platform LinkedIn werd ik benaderd door Luba. Ik stond open voor een nieuwe baan met meer regelmaat. Ik heb een aantal jaar gewerkt als stewardess en ben op de mooiste plekken geweest. Werken als stewardess vond ik heel gaaf, maar ik merkte dat ik het werk minder leuk vond om te doen. Je bent continu weg en hebt vaak last van een jetlag. Toen ik een bericht ontving van Luba was ik erg benieuwd naar de functie van intercedent. Ik wist nog niet zoveel over het vak van intercedent en dacht dat de focus vooral op recruitment lag. Maar er komt ook sales bij kijken en dat vind ik erg leuk. Na het kennismakingsgesprek was ik gelijk enthousiast over de functie en het LubaSHIP.

  Het is zo leuk als je de kandidaat en klant blij kan maken met de perfecte match. Dit maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

  Elke dag met plezier naar mijn werk

  Werken als intercedent bij Luba is een veelzijdige baan waardoor geen dag hetzelfde is. Voor mij persoonlijk erg prettig, ik ben namelijk geen stilzitter! Wat ik zo leuk vind aan deze functie is de combinatie tussen recruitment en sales. Ik krijg ontzettend veel energie van het helpen van mensen. Het is zo leuk als je de kandidaat en klant blij kan maken met de perfecte match. Dit maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

  Het werken bij Luba is ook erg gezellig. Mijn manager Anne-Marie is vestigingsmanager van drie Luba vestigingen: Gouda, Woerden en Alphen aan den Rijn. Dit maakt dat wij veel contact hebben met elkaar. We doen regelmatig spelletjesavonden en hielden in december een Sinterkerst bingo. En elk kwartaal is er een ‘reloadavond’ waar we onze tips en ervaringen met elkaar delen en de avond afsluiten met een gezellig etentje.   

  Toon meer

  Mijn start in het LubaSHIP

  Ik ben in september 2021 gestart bij Luba en als één van de eerste intercedenten gestart in het LubaSHIP. Tijdens de sollicitatieprocedure had ik al veel gehoord over dit leer- en groeitraject. Voor mij persoonlijk een erg fijne binnenkomer als startende intercedent. De eerste 9 maanden van het LubaSHIP trek je samen op met je startersgroep en zie je elkaar maandelijks. Wij hebben een WhatsApp groepje en appen elkaar regelmatig.

  Op het moment van schrijven zit ik in mijn 8ste maand van het LubaSHIP en zit de eerste fase er alweer bijna op en wat heb ik al veel mogen leren! Niet alleen over Luba, ook over het uitzendvak. Ik heb veel geleerd over recruitment en het voeren van salesgesprekken. Wist jij bijvoorbeeld dat er een hele wetenschap zit achter het schrijven van een vacaturetekst? Nee, ik eerst ook niet.

  Mijn eerste plaatsing, de eerste keer langs gaan bij de klant en je eerste acquisitiemoment vond ik spannend. Je kijkt in het begin veel mee en kan vragen stellen aan je collega’s en talentenbegeleider. Het is fijn dat ik goed wordt begeleid door mijn ervaren collega’s. En de LubaSHIP app is ook een goede ondersteuning. In de app krijg je informatie over trainingen, vertellen collega’s over hun ervaringen en werkwijze en leer je Luba en de uitzendbranche beter kennen. Bijvoorbeeld met behulp van de learning bites en korte quizzen.

  Toon meer

  Snel schakelen en persoonlijk contact

  We starten elke dag gezamenlijk met een dagstart waarin wij terugblikken op de vorige dag. Daarnaast houden we elkaar op de hoogte wat er is gebeurd. Ook bespreken we de focuspunten van de dag en wat iedereen gaat doen. Bijvoorbeeld een klant bezoeken, vacatures schrijven en intakes houden met kandidaten. Daarna is het tijd voor ons sport halfuurtje. We hebben op de vestiging fitness hoepels liggen waarmee we een hoop lol hebben.

  Met nieuwe energie gaan we vervolgens aan de slag met het maken van de beste match tussen flexwerkers en vacatures. Het komt regelmatig voor dat een kandidaat spontaan binnenloopt met de vraag of wij kunnen helpen bij het vinden van een baan. Dan is het snel schakelen en gooi je, als het kan, je planning om en houd je een intake om diegene beter te leren kennen. Ook komen tussendoor vragen en verzoeken binnen van klanten. Bij Luba vinden we persoonlijk contact belangrijk. We pakken de vestigingsauto om op bezoek te gaan bij onze klanten om te kijken hoe het met onze flexwerkers gaat. En we gaan langs bij bedrijven om persoonlijk vacatures op te halen. Zo komen wij alles te weten over het bedrijf zelf, de werkplek en de functie(s).

  Toon meer

  Merle's meest ontwikkelde eigenschappen

  • Prioriteiten stellen
  • Commercieel inzicht en zelfvertrouwen
  • Gegroeid in inhoudelijke kennis van uitzendbranche

  Volwaardig intercedent worden

  Om volwaardig intercedent te worden, is het verplicht om je SEU diploma te hebben. Onlangs heb ik mijn SEU diploma gehaald en met mijn diploma op zak kan ik klanten en kandidaten adviseren over regulier arbeidsrecht en de wet- en regelgeving in uitzendland. Je wordt goed voorbereid op het SEU examen en met de juiste motivatie en inzet is het SEU examen goed te doen. Mijn collega Dennis heeft ook zijn SEU diploma behaald en hij vertelt je meer over zijn ervaringen in zijn groeiverhaal.

  Mijn advies voor het volgen van het LubaSHIP?

  Gewoon doen! Het LubaSHIP is een mooi leer- en groeitraject. Je leert ontzettend veel over het uitzendvak maar ook over jezelf. Erg fijn dat tijdens dit traject jouw ontwikkeling centraal staat. Ik heb geleerd om snel te kunnen schakelen, prioriteiten leren stellen en veel vakkennis van de uitzendbranche opgedaan.

  De pluspunten van het LubaSHIP voor mij:
  - Er is ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei
  - Je startersgroep spreek en zie je tijdens het LubaSHIP regelmatig tijdens training en intervisie momenten
  - Tijdens intervisiemomenten leren we van elkaars ervaringen en helpen we elkaar verder te groeien
  - Om de 2 maanden een evaluatiemoment met je manager of talentbegeleider

  Mijn toekomst bij Luba

  Ik werk nu 9 maanden bij Luba en ik heb te horen gekregen dat ik een vaste aanstelling krijg! Hier ben ik super blij mee want ik blijf graag nog even hangen. Hoe mijn toekomst eruit ziet? Ik ben nog lang niet uitgeleerd! Voor mij begint straks de 2e fase van het LubaSHIP. In deze fase ontwikkel ik mijzelf nog meer en krijg ik de kans mijn kennis verder te verbreden.

  Ik wil een ervaren intercedent worden en hopelijk kan ik daarna doorgroeien naar senior intercedent en nieuwe collega’s inwerken en begeleiden. Voorlopig zit ik hier goed op mijn plek en ben ik nog lang niet klaar. Bij Luba kan je blijven groeien want er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Dit wil ik dan ook zeker blijven doen!

  Toon meer

  Waarom Merle bij Luba werkt en jij straks ook

  • Fijne collega’s
  • Aandacht voor mijn persoonlijke ontwikkeling
  • Het persoonlijke waar Luba voor staat

  Enthousiast geworden?

  Kom bij Luba werken

  Wil je meer weten over de ervaring van Merle Lekkerkerk bij Luba?

  De fijne collega's en persoonlijke aanpak passen uitstekend bij haar, vindt Merle. Bij Luba werken is het leukste wat er is en zij vertelt je er graag meer over.

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures

  Company match Luba

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Werken bij Luba
  Werken bij Luba
  Werken bij Luba