0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Verhalen van Luba medewerkers

  Jan-Jaap Visser

  Vestigingsmanager bij Luba Den Haag

  Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de horeca en heb ik veel geleerd, hard gewerkt en ervaring in leidinggeven opgedaan. En met veel plezier, maar ik merkte dat de wisselvalligheid en in de weekenden werken mij op ging breken. Voor een volgende baan zocht ik meer structuur en vastigheid in een omgeving waar ik veel kon leren en mezelf kon ontwikkelen. Na mijn verhuizing naar Den Haag begin 2018, ben ik per toeval bij Luba terechtgekomen. Op dat moment wist ik nog niet dat ik het zo leuk zou vinden om in de uitzendbranche te werken.

  Het leukste aan deze afwisselende baan vind ik mensen blij maken. Dienstverlenend bezig zijn is ook heel belangrijk in de horeca en ik kan regelmatig terugpakken op die jarenlange horeca-ervaring.

  In mijn werk is geen dag te voorspellen

  Inmiddels werk ik 4,5 jaar op de vestiging in Den Haag en na 2 jaar ben ik doorgegroeid tot senior intercedent. Werken bij Luba betekent dat geen dag hetzelfde is. Dat maakt het juist zo leuk! Zo kan ik ’s ochtends bij een klant opstarten, vervolgens een intake doen met een kandidaat en daarna weer in gesprek gaan met de directie van een prospect. Geen dag is te voorspellen.

  Het leukste aan deze baan vind ik mensen blij maken en dat gecombineerd met de afwisseling. Dienstverlenend bezig zijn is ook heel belangrijk in de horeca en ik kan regelmatig terugpakken op die jarenlange horeca-ervaring.

  Jan-Jaap's meest ontwikkelde eigenschappen

  • Zelfinzicht
  • Zaken delegeren
  • Het hebben van een helikopterview

  Veel kansen om mij te ontwikkelen

  Ik wil mij blijven ontwikkelen. Gelukkig krijg ik bij Luba die kans. Ik ben binnengekomen als intercedent, vervolgens senior geworden en nu mag ik mijzelf ontwikkelen tot vestigingsmanager. Daarbij krijg ik heel veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. Leidinggeven vind ik leuk en faciliterend leiderschap vind ik erg belangrijk. Ik stel mij regelmatig de vraag wat ik kan doen en hoe ik kan bijdragen aan de prestaties van het team. En hoe ik mijn team kan laten groeien.

  Luba heeft veel vestigingen verspreid door Nederland. De vestiging in Den Haag is mijn eigen winkel en je wordt meteen in het diepe gegooid. Binnen de kaders van Luba mag ik zelf ondernemen.

  Toon meer

  Starten in het Luba Management Traineeship

  Wanneer je bij Luba door wil groeien tot vestigingsmanager start je in het Luba Management Traineeship (LMT) en krijg je de verantwoordelijkheid over een eigen vestiging. Je loopt dus niet aan de hand van een ervaren vestigingsmanager mee. Dat spreekt mij juist zo aan.

  Het LMT-traject duurt, afhankelijk van je ontwikkeling, ongeveer 14 maanden en bestaat uit verschillende interne trainingen en intervisies. Dat allemaal onder begeleiding van trainer Patrick de Vries. Luba steekt dus erg veel tijd in onze ontwikkeling. Mede daardoor is het zo’n succes! Behalve dat Luba zelf trainingen aanbiedt, volg je ook trainingen bij De Talentenacademie. Je kiest zelf een coach en onderzoekt samen wat je drijfveren zijn. Super leuk en erg leerzaam, het zijn soms net psychologische sessies.

  Toon meer

  Zeer leerzaam en nuttig

  Ik ervaar het traject als zeer leerzaam en erg nuttig. Door de intensieve begeleiding leer je ontzettend veel. Daarnaast krijg je de ruimte om te kijken waar je echt behoefte aan hebt. Daar ga je vervolgens ook mee aan de slag. Zo kan en mag je dus echt groeien. De afgelopen tijd merk ik dat ik een groei heb doorgemaakt in mijn communicatie. Ik ben professioneler en zakelijker geworden en voel mij steeds meer eigen in de rol van aanstormend vestigingsmanager. In de eerste paar jaren was ik veel bezig met mijn eigen groei, nu probeer ik een bijdrage te leveren aan de groei van anderen. 

  Voldoende uitdaging en ruimte voor persoonlijke groei

  Bij Luba ben ik nog lang niet uitgeleerd. Er is nog genoeg waar ik mij in kan ontwikkelen. Wellicht mag ik in de toekomst de verantwoordelijkheid krijgen over meer vestigingen. Waarom ik dat erg gaaf vind? Afwisseling vind ik belangrijk. Het managen van twee of meer vestigingen brengt nieuwe kansen. Je werkt met andere teams, klanten en flexwerkers. Dat biedt zeker voldoende uitdaging voor mij en waar ik een mooie groei in kan maken. 

  Waarom Jan-Jaap bij Luba werkt en jij straks ook

  • Als je zelf graag wil, dan krijg je bij Luba de kans om je te (blijven) ontwikkelen
  • Bij Luba krijg je alle vrijheid om te ondernemen
  • Je werkt samen met collega’s van alle Luba vestigingen

  Enthousiast geworden?

  Kom bij Luba werken

  Wil je meer weten over de ervaring van Jan-Jaap Visser bij Luba?

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures

  Company match Luba

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Werken bij Luba
  Werken bij Luba
  Werken bij Luba