0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Verhalen van Luba medewerkers

  Maartje de Beer

  Backoffice specialist bij Luba

  Als je kijkt naar mijn achtergrond en opleiding, dan is wat ik nu doe niet heel logisch. Het kwam eigenlijk gewoon op mijn pad. Maar het voelde goed en ik ben de uitdaging aangegaan. En nu werk ik sinds oktober 2017 met veel plezier bij Luba.

  Vroeger was ik wat onzeker. Door dit werk heb ik geleerd om te vertrouwen op mijzelf en dat wat ik doe, gewoon goed is

  Nieuwe stap binnen Luba

  Ik startte als intercedent op de vestiging in Leiderdorp. Dit heb ik een aantal jaar met veel plezier gedaan tot er een nieuwe kans binnen Luba voordeed. Intern was de vacature voor backoffice specialist ontstaan. Als intercedent vond ik het altijd al fijn als alles op orde is en de administratie klopt. En dat zou ik nu dan voor alle vestigingen kunnen doen, dus ik had zeker interesse.

  Maar ik had ook mijn twijfels, want ik vond mijn werk leuk. Het was een nieuwe afdeling, die nog volop in ontwikkeling was. Mijn rol zou daarin groot zijn. Dat was doorslaggevend voor mijn overstap. Best spannend, kan ik je zeggen.

  Toon meer

  Maartje's meest ontwikkelde eigenschappen

  • Een goed en overtuigend gesprek voeren
  • Meer kennis door werkzaamheden
  • Eigen mening en wensen durven uiten

  Een geslaagde overstap naar backoffice

  Inmiddels is de Backoffice afdeling de afgelopen jaren flink gegroeid en werk ik samen met een team van leuke collega’s. Door mijn ervaring en kennis van zaken heb ik een seniorrol binnen het team en mag ik meer acties uitvoeren. Ik werk nieuwe collega’s in en ik vervul een adviserende rol.

  Het team is opgesplitst in tweeën, namelijk de 1e lijn en 2e lijn. Mijn collega’s van de 1e lijn zijn het directe aanspreekpunt voor de vestigingen. Als zij de vragen niet kunnen beantwoorden, zetten ze het door naar de 2e lijn; de specialisten. Ik behoor tot de specialisten en wij houden ons onder andere bezig met declaratieverwerking, contracten van de uitzendkrachten, correcties en facturatie, en wet- en regelgeving.

  Toon meer

  Streven naar het beste resultaat

  Wat ik leuk vind aan de rol van Backoffice specialist? De administratieve kant van het werk. Gegevens juist verwerken, zorgen dat alles goed staat en dat alles ook op de juiste manier volgens vastgestelde processen gaat. Precisie is in deze functie heel belangrijk aangezien het gaat om loon van uitzendkrachten en facturatie richting klanten. Als er een proces niet goed loopt dan kijken we samen in het team of met een projectgroep hoe dit beter kan. Zo blijven we verbeteren.

  Een persoonlijke en open cultuur

  Het is fijn om bij Luba te werken. Om meerdere redenen. Natuurlijk zijn de collega’s en feestjes leuk, maar het is meer dan dat. Bij Luba zijn ze ondanks de grootte van de organisatie heel persoonlijk. Alles is bespreekbaar en er wordt altijd naar mogelijkheden gekeken.

  We zijn als team goed op elkaar ingewerkt en we weten wat we aan elkaar hebben. En is er iemand jarig, dan kopen we met z’n allen een cadeautje.

  Toon meer

  Verder groeien in mijn rol

  Vanuit de rol die ik nu heb, wil ik graag verder groeien en mij meer bezig gaan houden met projecten. De backoffice is constant in ontwikkeling dus er zijn altijd verbeterpunten die in projectvorm opgepakt worden. Denk aan verbeteringen van processen of cao-wijzigingen die op grote schaal doorgevoerd moeten worden. Daar wil ik een actieve rol bij spelen en betrokken zijn bij de voortgang hiervan.

  Waarom Maartje bij Luba werkt en jij straks ook

  • De leuke collega’s en persoonlijke aanpak
  • Er wordt altijd met je meegedacht, situaties zijn nooit zwart-wit
  • Je ontdekt veel over jezelf en je eigen kunnen

  Enthousiast geworden?

  Kom bij Luba werken

  Wil je meer weten over de ervaring van Maartje de Beer bij Luba?

  Maartje werkt met veel plezier bij Luba en heeft een succesvolle overstap gemaakt naar de backoffice. Ze vertelt je graag meer over haar loopbaan en over jouw mogelijkheden!

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures

  Company match Luba

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Werken bij Luba
  Werken bij Luba
  Werken bij Luba