0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Verhalen van Luba medewerkers

  Anne Zijerveld en Anne Vonk

  Management trainees bij Luba

  Anne Zijerveld en Anne Vonk zetten de volgende stap in hun carrière met het Management TraineeSHIP. Ze worden in 12 maanden begeleid en gecoacht om uit te groeien tot vestigingsmanager bij Luba. Ze vertellen je er alles over!


  Anne Z. en Anne V. met coach Tim Swaen en trainer Patrick de Vries

  Een logische vervolgstap

  Anne V. "Ik zocht een baan waarin ik met mensen kan werken én commercieel denk. Dit komt mooi samen in de baan van intercedent. Na 5 jaar met plezier als intercedent te hebben gewerkt, was ik toe aan de volgende stap." Anne Z. beaamt dat. "Anne V. en ik waren na het doorgroeien tot senior intercedent klaar voor een nieuwe uitdaging. Starten in het Management TraineeSHIP was een logische vervolgstap."

  Een persoonlijk en op maat gemaakt traject

  Het Management TraineeSHIP is een traject van 14 maanden en stoomt je klaar om vestigingsmanager te worden bij Luba. Tijdens het traject volg jij masterclasses, krijg je coaching en staat jouw groei en ontwikkeling centraal. 

  Anne Z. “Het is een persoonlijk en een op maat gemaakt traject. Het is gericht om jóú verder te helpen en er wordt veel aandacht besteedt aan je ontwikkeling. Zo schrijf je voorafgaand een persoonlijk ontwikkelplan - je staat stil bij waar je nu staat en waar je naartoe wil. Je volgt trainingen en masterclasses om je skills verder te ontwikkelen." Anne V. vult aan "En je kiest een coach die het hele traject bij je blijft. Iedere maand vindt er intervisie plaats en regelmatig evalueer je over je voortgang. Dat persoonlijke is echt Luba."

  Toon meer

  “Dat we dit traject samen mogen doorlopen is erg leuk. We kunnen het goed vinden en we bellen elkaar regelmatig”

  Ruimte om te ondernemen

  Anne Z. “Een Luba-vestiging ervaar ik als een eigen toko waar je ruimte hebt om te ondernemen. Het werken als intercedent omschrijf ik altijd als 5 banen in 1, zo afwisselend is het. Geen dag is hetzelfde. De persoonlijke en fijne sfeer is zo belangrijk op een vestiging. Door het creëren van een vertrouwde werkomgeving help je elkaar verder. Als vestigingsmanager heb je daarin een belangrijke rol."

  Anne V. “De teams op Luba-vestigingen zijn klein, maar fijn. Je bent goed op elkaar ingespeeld en je vult elkaar aan. Je hebt je eigen verantwoordelijkheden en tegelijkertijd werk je samen met je team om je doelen te behalen.”

  Anne Z. “Ik denk dat ik voor ons beiden spreek als ik zeg dat we het belangrijk vinden dat we met plezier naar ons werk gaan. En wij willen ook dat onze teams met plezier naar werk komen en we samen de vestiging runnen. Een goede balans tussen meewerken en leiding geven is daarbij cruciaal.”

  Toon meer

  Waarom Anne en Anne bij Luba werken en jij straks ook

  • Commercieel denken én met mensen werken
  • Samen met het team doelen halen
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

  Enthousiast geworden?

  Kom bij Luba werken

  Wil je meer weten over de ervaring van Anne Zijerveld en Anne Vonk bij Luba?

  Anne en Anne zijn nog iedere dag blij dat zij bij Luba zijn komen werken. Zij vertellen je alles over hun ontwikkeling tot vestigingsmanager.

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures.