0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu

  Kickstart je carrière: kies voor een traineeship

  • Combinatie van werken en leren
  • Een echte betaalde baan 
  • Werkervaring en kennis opdoen

  Ben je net afgestudeerd en op zoek naar dé perfecte manier om je carrière te beginnen? Zie je bij al die leuke vacatures ‘met … jaar ervaring’ staan, precies waar het bij jou als starter nog aan ontbreekt? Kies voor een traineeship! Lees snel verder en ontdek wat een traineeship nu precies is, wat de voordelen zijn en waarom een traineeship dé springplank is voor een succesvolle carrière.

  Start jouw traineeship in de uitzendbranche

  Wat is een traineeship?

  Maar wat is nu een traineeship? De betekenis van een traineeship is: een combinatie van leren en werken. Een traineeship is speciaal ontworpen voor ambitieuze professionals zoals jij. Het is de perfecte combinatie tussen leren en werken.

  Anders dan bij een stage of werkervaringsplek, is een traineeship een betaalde baan in dienst van een werkgever. Op deze manier leer je niet alleen het werkveld kennen, maar ook op persoonlijk vlak groei je enorm. Je volgt verschillende trainingen en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in jouw vakgebied. De afwisseling van werken in de praktijk en leren maakt het volgen van een traineeship extra leuk!

  Waarom kiezen voor een traineeship?

  Benieuwd naar de voordelen van een traineeship? En wat je gemiddeld verdient als trainee? We zetten alle voordelen van een traineeship voor je op een rijtje:

  • De perfecte combinatie van werken en leren

  Als je wordt aangenomen op een traineeship vacature, draait alles om jouw groei en ontwikkeling. Het is de ultieme uitdaging om het beste uit jezelf te halen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Door de combinatie van werken en leren kun je jouw nieuwe skills direct in de praktijk toepassen. Zo leer je sneller en efficiënter dan wanneer je alleen een opleiding zou volgen.

  • Een echte betaalde baan

  Anders dan bij een stage of werkervaringsplek, is een traineeship een betaalde baan in dienst van een werkgever. Wist je dat een trainee gemiddeld rond de 2500 euro bruto per maand verdient? (Bij een 40-urige werkweek, zonder evt. toeslagen).

  Je krijgt persoonlijke begeleiding en ondersteuning van ervaren collega's en direct een mooi salaris.
  • Begeleiding van ervaren professionals

  Tijdens een traineeship loop je mee met ervaren professionals. Maar het is zoveel meer dan ‘een kijkje in de keuken’! Je krijgt persoonlijke begeleiding en ondersteuning van ervaren collega's, die je helpen om het beste uit jezelf te halen. Ze delen hun kennis en expertise met jou, zo leer je in korte tijd heel veel. En ze staan altijd klaar om je te helpen bij vragen of problemen, zodat je nooit vast komt te zitten.

  • Goede oriëntatie op het werkveld en een uitdagende werkomgeving

  Weet je nog niet precies wat je wilt doen na jouw hbo-opleiding? Ook dan is een traineeship een slimme keus. Want tijdens zo’n één- à tweejarig traject leer je het werkveld van binnenuit kennen. Je draait direct mee in het team en doet veel (werk)ervaring op. Bovendien krijg je de kans om te werken aan verschillende projecten en opdrachten. Hierna weet je nog beter wat jij nu wilt met je carrière.

  • Doorgroeimogelijkheden

  Na het afronden van je traineeship zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Je kunt je verder specialiseren in een specifiek vakgebied of doorgroeien naar een leidinggevende functie. Jouw werkgever investeert graag in jouw toekomst en biedt je de gelegenheid om jezelf te blijven ontwikkelen. De kansen liggen voor het oprapen!

  LubaSHIP, het traineeship van de uitzendbranche

  Bij Luba begrijpen we dat de combinatie van werken én leren van onschatbare waarde is. Ons LubaSHIP is het traineeship van de uitzendbranche. Het LubaSHIP is een uniek programma, waarbij je waardevolle werkervaring opdoet en continu investeert in je eigen groei en ontwikkeling. 

  Ontdek het LubaSHIP

  Je begint een uniek groeitraject waar je je people skills en ondernemende kant enorm ontwikkelt. Door je werk, je collega’s en zeker door het LubaSHIP.

  Ga voor een baan met groeigarantie. Bekijk onze intercedent vacatures.