0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Verhalen van Luba medewerkers

  Kyara

  Intercedent bij Luba Alphen a/d Rijn

  Naar andere organisaties heb ik niet eens gekeken. Luba was het eerste uitzendbureau dat in mij opkwam. Misschien omdat ik elke dag langs het pand in Leiden fiets. De positieve verhalen van een vriendin die bij Luba heeft gewerkt, hebben vast ook geholpen. Ik had er gewoon een goed gevoel over. Dat ik daar het meest zou passen en zij bij mij. Ik ging meteen naar luba.nl en heb gesolliciteerd. Tot nu toe een goede keus, want Luba en ik zijn echt een goede match.

  Je wordt als sollicitant en starter ontzettend goed begeleid. Iedereen die je spreekt is vriendelijk en enthousiast over werken bij Luba. Door die energie en het hele sollicitatieproces wist ik zeker dat ik dit wil

  Op zoek naar iets dat bij mij past

  Mijn eerste dag bij Luba was 1 januari 2021. Ik had niet gedacht dat ik ooit dit werk zou doen, omdat ik altijd gericht was op de evenementensector. Maar nu ik intercedent ben, vind ik het helemaal niet gek. Het sluit erg goed aan op mijn kwaliteiten. Ik ben best extravert, energiek en werk graag met mensen. Ik ben ook heel open en mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij. En dat vind ik mooi, want zo kan ik ze veel makkelijker helpen om de juiste baan of kandidaat te vinden.

  Dat trok mij ook zo aan in de vacature van Luba. De manier waarop die geschreven was, gaf mij het gevoel dat Luba een open en vrije organisatie is. Een plek die bij mij past en waar ik mijn kwaliteiten kan inzetten. Ik kon mij ook goed vinden in de waarden Luba heeft: persoonlijk, dichtbij en betrokken. Ik werd tijdens het lezen steeds enthousiaster en heb toen meteen gesolliciteerd. Was erg blij dat er een vestiging in de buurt op zoek was naar een intercedent.

  Toon meer

  Kyara's meest ontwikkelde eigenschappen

  • Gegroeid in lef en zelfvertrouwen
  • Knopen durven doorhakken en prioriteiten stellen
  • Inhoudelijke kennis, zodat je goed kunt adviseren

  Veel aandacht en persoonlijk contact

  Na mijn sollicitatie kreeg ik echt heel snel reactie. Twee dagen later belde Femke (corporate recruiter) mij al om even kennis te maken. Sowieso dat je gebeld wordt, dat maakt het zoveel persoonlijker dan een e-mail. Dat is ook het persoonlijke contact waar Luba voor staat. Het eerste gesprek was vooral elkaar leren kennen. Femke stelde mij vragen, maar ik kon haar ook vragen stellen over het werk en over Luba. Het klikte en ik had na het gesprek een goed beeld van de functie.

  Er is veel aandacht voor je tijdens het sollicitatieproces. Na mijn kennismakingsgesprek heb ik een assessment gemaakt. Om te kijken wat mijn competenties zijn; waar ik goed in ben en waar nog ruimte voor ontwikkeling is. En na die test werd ik meteen weer gebeld om de resultaten door te nemen. Heel erg leerzaam, ook als je uiteindelijk niet bij Luba gaat werken. Het feit dat ze die tijd nemen, zegt erg veel over Luba als werkgever.

  Toon meer

  Van je collega's moet je het hebben

  Toen kwam het echte sollicitatiegesprek. Dat had ik met Anne-Marie (vestigingsmanager) en Nicole (districtmanager). Heel spannend, maar ik voelde mij al gauw op mijn gemak bij ze. Het was een heel goed gesprek. Ze wilden mij leren kennen, maar ze deelden ook hun eigen ervaringen in het vak. Dat vond ik echt een meerwaarde, want je wil toch weten met en voor wie je gaat werken. Die openheid is dan heel belangrijk.

  Een paar dagen na het gesprek belde Anne-Marie of ik voor een tweede gesprek wilde langskomen. Dit keer niet met een manager, maar met mijn toekomstige collega’s. Nou, die stelden best pittige vragen. Maar ik snap het wel. Je zit met drie of vier mensen op een vestiging en dan is het heel belangrijk dat het klikt. Het maakt de start ook zoveel makkelijker, omdat je de mensen al een beetje kent. En het warme welkom dat ik op mijn eerste dag kreeg, heeft ook heel erg geholpen bij het thuis voelen.

  Toon meer

  Werken bij het grootste en leukste uitzendbureau voor het MKB

  Ik werk nog niet heel lang (5 maanden) bij Luba, maar in die tijd heb ik al zoveel positieve dingen meegemaakt. Sowieso vind ik mijn werk ontzettend leuk: de afwisseling, mensen helpen, mijn team en de uitdaging van een nieuw vak leren. Iedereen is zo vriendelijk en behulpzaam. De energie die je geeft, krijg je dubbel terug.

  Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB en ik zie dat ook echt als een streven voor mijzelf. Ik wil groeien en ook groots worden. Groeien in durf, kennis en prioriteiten stellen. En ik heb wel het idee dat ik dat bij Luba allemaal kan doen. Misschien niet voor altijd als intercedent, maar als planner, adviseur of begeleider. In ieder geval bij Luba, want ik ben hier nog lang niet klaar.

  Toon meer

  Waarom Kyara bij Luba werkt en jij straks ook

  • De energie die je geeft, krijg je dubbel terug
  • Je bent trots op de dingen die je hier allemaal doet en leert
  • Collega’s zijn geweldig en staan altijd voor je klaar

  Enthousiast geworden?

  Kom bij Luba werken

  Wil je meer weten over de ervaring van Kyara bij Luba?

  Kyara heeft een goede start gehad bij Luba en gaat nu iedere dag met veel plezier naar haar werk. Ze vertelt je graag meer over haar loopbaan en over jouw mogelijkheden!

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.