0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Verhalen van Luba medewerkers

  Joren

  Vestigingsmanager

  Ik vroeg om meer verantwoordelijkheid, om twee vestigingen te runnen. En heb laten zien dat ik het aankan. Ben dan ook heel blij dat ik die kans heb gekregen. Is het lastig combineren? Soms wel ja, maar het is echt de moeite waard.

  Luba past als organisatie goed bij mij. Persoonlijk en warm contact, het menselijke vinden in uitzenden, is belangrijk. En zo sta ik ook in mijn werk

  Klaar voor de volgende stap

  In 2016 ging ik na mijn afstuderen op zoek naar een baan. Vooral HR-functies, aan de uitzendbranche had ik nooit gedacht. Tot een oud-klasgenoot een vacature doorstuurde: accountspecialist bij Luba Den Haag. “Luba is het echte werk, geef het een kans”, zei ze. Zo’n goede referentie kon ik natuurlijk niet negeren en dus ging ik op gesprek. Er was meteen een klik. Ik voelde mij eigenlijk meteen thuis bij Luba. Ik was zelfs zo enthousiast dat ik Evelien, een oud-collega, een paar maanden later ook heb overgehaald om bij ons te komen werken.

  En ik ben nog steeds enthousiast. Eén van de mooie dingen van werken bij Luba vind ik de mogelijkheden die je voor jezelf kunt creëren. Als je hard werkt en laat zien dat je het kan en graag wil, dan zijn er genoeg kansen. Zo is het mij bij ook gegaan. Na anderhalf jaar bij Luba, was ik klaar voor meer verantwoordelijkheid. Dat heb ik laten weten en het duurde niet lang voor mijn kans er was. Mijn vestigingsmanager ging weg. Of ik die plek wilde overnemen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Ik begon in juli 2018 met mijn LMT-traject (Luba Management Traineeship) en een jaar later was ik officieel de nieuwe vestigingsmanager van Den Haag.

  Toon meer

  Jorens meest ontwikkelde eigenschappen

  • Commerciëler leren denken en werken
  • Professionaliteit: ben geen broekie meer
  • Zelfvertrouwen: ik kan ‘t gewoon

  Jezelf leren kennen

  Als vestigingsmanager ben je eigenlijk een meewerkend voorman. Je bent verantwoordelijk voor je vestiging, maakt begrotingen en voert functioneringsgesprekken. Maar je werkt ook nog mee met je team. Nu ik twee vestigingen run, is dat laatste wel minder geworden. Ik verdeel mijn tijd over Den Haag en Zoetermeer. In het begin had ik daar wel moeite mee, want je wil voor beide teams een goede leidinggevende zijn. Maar het gaat me nu steeds beter af.

  Het LMT-traject heeft mij daar ook zeker bij geholpen. Natuurlijk is het in de praktijk altijd afwachten, maar ik heb wel geleerd welke eigenschappen je als een goede leider moet hebben. Hoe je benaderbaar blijft voor iedereen uit je team. Je leert jezelf ook echt kennen tijdens het traject. Wat je sterke en zwakke punten zijn, welke eigenschappen belangrijk zijn. En hoe je in bepaalde situaties kunt reageren.

  Toon meer

  Ruimte om te groeien

  Zo stond ik na het traject al heel snel voor mijn eerste uitdaging. Een klant betaalde al een tijdje geen facturen, of ik dat kon oplossen. Daar sta je dan, als kersverse vestigingsmanager. Ik had geen idee hoe ik het moest aanpakken. Ik wilde het goed doen, maar ja, wat is dan goed? En dat is precies waar je bij Luba de vrijheid krijgt. Er is geen ‘juiste’ oplossing; je mag het op je eigen manier fixen. Mijn district manager had vertrouwen in mij. Ze stond achter mij en dat gaf mij het idee dat ik het kon.

  Ik heb heel veel zelfvertrouwen uit deze ervaring gehaald. Er ging een knop om bij mezelf: ik kan ’t gewoon. Dat vind ik het fijne aan Luba. Je krijgt ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Er zijn ook genoeg kansen om door te groeien, maar niets moet. Alleen als jij wilt en het ook laat zien. En dat is best relaxed. Het is een organisatie die bij mij past en dat had ik vrij snel door. Ja, ik houd het hier nog wel even vol. Er valt nog genoeg te bereiken.

  Toon meer

  Aandacht voor het persoonlijke

  Persoonlijk is een belangrijk punt voor Luba en dat merk je aan alles. We hebben persoonlijk en warm contact met al onze kandidaten en klanten. En zo sta ik er ook in. Je speelt als uitzendbureau toch een belangrijke rol in de levens van deze mensen. Maar ook binnen Luba zelf, is ‘persoonlijk’ een belangrijke waarde. Je werkt natuurlijk in kleine teams, dus de band onderling is heel hecht.

  Vanuit het hogere management zorgen ze voor die persoonlijke connectie. Dat je het gevoel krijgt dat je gezien wordt. Ik weet nog goed toen ik na een paar maanden in dienst naar mijn eerste kick-off ging. Zin in een leuke avond, het hele bedrijf bij elkaar. Dus ik loop met Evelien naar binnen, die was toen nog maar net begonnen. Opeens staat Johan (Doornenbal, algemeen directeur) voor ons met een grote bos bloemen. “Evelien, jij bent vandaag jarig. Gefeliciteerd!” en hij geeft haar de bloemen. Dat zal ik nooit vergeten. We waren helemaal verrast. Zulke momenten zeggen zoveel over een bedrijf.

  Toon meer

  Enthousiast geworden?

  Kom bij Luba werken

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures.

  Werken bij Luba
  Werken bij Luba
  Werken bij Luba