0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Verhalen van Luba medewerkers

  Evelien

  Vestigingsmanager bij Luba Delft

  Tijdens mijn studie fietste ik elke dag langs een uitzendbureau in het centrum van Den Haag. En elke keer als ik dat pand zag, dacht ik: ‘Die uitzendwereld lijkt me helemaal niks’. Grappig hoe het kan lopen, want nu ben ik vestigingsmanager bij Luba in Delft.

  Toon meer
  Als je hard werkt en jezelf bewijst, dan kun je enorm groeien bij Luba

  Hard werken en inzet tonen

  Ik begon als intercedent in 2017. Een oud-collega van mij werkte toen net bij Luba Den Haag. Joren was er zo weg van, dat hij mij al snel aanraadde om ook bij Luba te werken. Niet wat ik voor ogen had, maar soms weten andere mensen beter wat bij je past dan jijzelf. En dat was in dit geval ook echt zo. Drie jaar later mocht ik starten in het traject om vestigingsmanager te worden.

  Dat is me niet komen aanwaaien. Ik heb er hard voor gewerkt en veel geleerd. Je moet jezelf daarnaast ook laten zien om grote stappen te kunnen maken. Dat klinkt misschien gek, maar er werken veel mensen bij Luba en niet iedereen kan opvallen. Dus ik nam zelf het initiatief. Het begon met kleine dingen, zoals training geven aan nieuwe medewerkers. Dat had ik nog nooit gedaan, maar hoe moeilijk kon het zijn? Alle nodige kennis had ik al in huis. In 2019 zette ik de volgende stap en heb ik het seniortraject gedaan. Daar ben ik best trots op, want door mijn inzet sta ik nu waar ik sta.

  Toon meer

  Eveliens meest ontwikkelde eigenschappen

  • Assertiviteit en een commerciële blik
  • Denken in mogelijkheden: geen ‘ja, maar’ meer
  • Echt samenwerken en communiceren

  Elke dag nieuwe dingen leren

  Eind 2019 ben ik gevraagd om vestigingsmanager te worden in Delft. Een grote stap, maar het voelde goed om die te zetten. Vervolgens het ik het LMT-traject gevolgd en heb dit inmiddels afgerond. Een pittig traject, maar ik heb er zoveel geleerd. Over leiderschapsstijlen en de eigenschappen van een manager, maar ook over cijfers en hoe je een begroting maakt. Al ligt voor mij de focus vooral op gedrag. Hoe jij de beste manager voor je team kunt zijn en de koers uitzet. Bij Luba vertellen ze je niet precies wat je moet doen. Ze leren je hoe je iets kan doen. Zo ben je voorbereid op elke situatie.

  Inmiddels heb ik nog een vestiging in Naaldwijk er bij. Dit is voor mij een extra uitdaging om alles wat ik heb geleerd toe te passen. Echt een beproeving! Doordat ik nu al zoveel verschillende rollen binnen Luba heb gehad lijkt het alsof ik elke keer een nieuwe baan heb waardoor het niet saai wordt. Op deze manier werk ik al moeiteloos vijf jaar bij Luba en had ik afgelopen jaar mijn eerste jubileum.

  Elke dag leer ik weer nieuwe dingen; soms klein, soms groot. Over cao’s, wet- en regelgeving en over verschillende bedrijven. Maar niet alleen inhoudelijk. Ik leer ook veel over mijn eigen kunnen, kwaliteiten en ambities.

  Toon meer

  Ruimte en vrijheid om initiatief te nemen

  Eén van de dingen die ik bijvoorbeeld enorm ontwikkeld heb in mijn tijd bij Luba, is denken in mogelijkheden. Altijd denken: ‘wat kan ik hiermee?’ Ik had laatst een intake met een doktersassistent. Echt een topper. Maar onze vestiging heeft geen zorgvacatures en Luba Zorg had op dat moment geen passende vacature. En dat vond ik zo zonde, dat ik zelf op zoek ben gegaan. Voorheen had ik dat niet zo snel gedaan, maar daar sta ik nu heel anders in. Dat komt ook door de vrijheid en ruimte die je hier hebt om zelf zulke initiatieven te nemen. En dat vind ik zo fijn.

  Luba is best een platte organisatie, dus op een gegeven moment houdt het doorgroeien naar een andere functie op. Niet iedereen kan district manager worden, natuurlijk. Als ik straks vestigingsmanager ben en meer verantwoordelijkheid wil, dan kan ik bijvoorbeeld meerdere vestigingen runnen. Maar de persoonlijke ontwikkeling stopt niet. Je kunt altijd een betere manager worden, een hechter team krijgen en jezelf blijven ontwikkelen. Maar eerst maar eens mijn traject afronden en de beste vestigingsmanager worden die Delft zich kan wensen.

  Toon meer

  Samen werken aan succes

  Het mooie van werken bij Luba vind ik de vrijheid die je hebt. Je bepaalt je eigen werkdruk en dagindeling. Ze vertrouwen erop dat jij altijd je best doet en daar moet je wel mee om kunnen gaan. Als je niets doet, ontstaat er ook geen werk. Maar als jij hard werkt en aangeeft dat je meer wilt, dan kun je enorm groeien bij Luba. Binnen je functie, maar ook in gedrag. Je krijgt gewoon heel veel ruimte. En dat is best uniek.

  Die vrijheid geef ik vervolgens ook weer door aan mijn team. We werken samen aan onze targets en behalen samen onze doelen. Hebben we een goede week? Dan sluiten we vrijdag eerder af en vieren we dat op het terras met een lekker drankje. Dat zijn mijn favoriete momenten bij Luba. Met een goed team goede resultaten boeken. Tevreden klanten, kandidaten en managers. Zulke geluksmomentjes hoop ik heel vaak te hebben.

  Waarom Evelien bij Luba werkt en jij straks ook

  • Vrijheid om je eigen werk in te delen
  • Ruimte om je ambities waar te maken
  • Een warm bad van collega’s

  Enthousiast geworden?

  Kom bij Luba werken

  Wil je meer weten over de ervaring van Evelien bij Luba?

  Evelien werkt met plezier bij Luba en heeft een aantal mooie stappen gemaakt. Ze vertelt je graag meer over haar loopbaan en over jouw mogelijkheden!

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.  Werken bij Luba
  Werken bij Luba
  Werken bij Luba