0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Verhalen van Luba medewerkers

  Dennis

  Intercedent bij Luba Zierikzee

  Na 4 jaar wonen en studeren in Amsterdam wilde ik weer terug naar Middelburg. Dat is de plek waar ik vandaan kom en waar mijn familie en vrienden wonen. Had ik verwacht dat ik na mijn studie Toegepaste Psychologie zou gaan te werken in de uitzendbranche? Nee, maar de kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan pas ik elke dag toe in mijn werk als intercedent bij Luba!

  Ik werk nu 1 jaar bij Luba en ik heb al ontzettend veel geleerd. Geen dag is hetzelfde en vanwege de verschillende taken kan je je eigen draai geven aan deze functie. En die vrijheid vind ik erg prettig.

  Starten bij Luba

  Eenmaal terug in Middelburg, werd ik door Luba uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met René Hamelinck, district manager bij Luba. Hij vertelde mij meer over de uitzendbranche en het vak als intercedent. Wat mij het meest aansprak is het verschil tussen Luba en andere uitzendbureaus. Bij Luba zijn er korte lijnen, het is persoonlijk en we zijn in de buurt. De werkwijze die Luba hanteert en het persoonlijke contact past goed bij mij. De gesprektechnieken die ik heb geleerd tijdens mijn studie pas ik elke dag toe in de gesprekken met kandidaten en klanten. Ik werk nu 1 jaar bij Luba op de vestiging in Zierikzee en heb al ontzettend veel geleerd. Geen dag is hetzelfde en vanwege de verschillende taken kan je je eigen draai geven aan deze functie. En die vrijheid is erg prettig.

  Hier in Zierikzee gaat het er anders aan toe dan in de Randstad. Er is minder inloop en aanwas en het gaat wat minder snel. Daardoor krijg je de kans om echt relaties op te bouwen met kandidaten en klanten. Ik ken de regio, kom er vandaan en kan gebruik maken van mijn eigen netwerk. Dat maakt mijn werk persoonlijk.

  Toon meer

  Dennis zijn meest ontwikkelde eigenschappen

  • Commercieel leren denken en werken
  • Mezelf verder ontwikkelen op professioneel vlak door behalen SEU
  • Klantrelaties opbouwen en beheren

  Kansen om mij verder te professionaliseren

  Na 6 maanden werken bij Luba krijg je als intercedent de kans om je SEU-diploma (Stichting Examens Uitzendbranche) te behalen. Met het SEU-diploma toon je aan dat je alles weet over de wet- en regelgeving van de uitzendbranche. Samen met andere collega's had ik een driedaagse training gehad in Rotterdam.  Ik had het geluk dat dit, door de coronaversoepelingen, weer fysiek en op locatie werd gegeven. In een klein groepje krijg je een training over de wet- en regelgeving in de flexbranche, hoe het werkt als iemand ziek is of uitvalt en welke soorten contracten er zijn. Ook word je klaargestoomd voor het examen en ben je met elkaar aan het sparren over verschillende kwesties. Je doet veel vakinhoudelijke kennis op en je maakt er samen een paar gezellige dagen van.

  Vanaf dag 1 pleeg je al telefoontjes en houd je intakes met kandidaten. Na het behalen van het SEU-diploma viel voor mij alles meer op zijn plek en voel ik mij zelfverzekerder en professioneler. Ik ben beter geworden in het advies geven en de juiste beslissingen maken. Dit geeft mij veel vertrouwen in mezelf en in het werk dat ik doe.

  Toon meer

  Toekomstperspectief en ambities

  Hoe mijn toekomst er uit gaat zien bij Luba? Ik hoop volgend jaar mijn seniortraject in te gaan. Uiteindelijk wil ik doorgroeien tot manager, verhuizen met de vestiging naar Middelburg of Goes en heel Zeeland runnen met mijn collega’s. Ambities hebben kan bij Luba en voorlopig zit ik hier goed op mijn plek.

  Waarom Dennis bij Luba werkt en jij straks ook

  • Verschillende mensen leren kennen, helpen en motiveren
  • Nauw contact met verschillende werkgevers en hen helpen en adviseren
  • Veel uitdagingen om te groeien, als vestiging en als persoon

  Enthousiast geworden?

  Kom bij Luba werken

  Wil je meer weten over de ervaring van Dennis bij Luba?

  Dennis heeft een goede start gehad bij Luba en gaat nu iedere dag met veel plezier naar zijn werk. Hij vertelt je graag meer over zijn loopbaan en over jouw mogelijkheden!

  Zie jij jezelf hier binnenkort ook tussen staan? Bekijk onze vacatures

  Zijn we een match?

  Wat vind jij belangrijk in je werk? Komen jouw ambities en die van Luba overeen? Vul de online test in en ontdek hoe goed jij bij Luba past. En andersom natuurlijk.